Kategorier
restaurant

Trilj Restaurant Primijer

Hvis man er til interessante Restauranter, er Restaurant Primijer i byen Trilj (Byen ligger ca. 40 min. Kørsels fra Split i retning Bosnien) et sted man bør overveje.

Restauranten ligger i smukke omgivelser lige ned til floden Cetina. Udover god mad er restauranten også et perfekt sted at medbringe børnene, da den har en legeplads, en fodboldbane og forskellige dyr så som kyllinger, geder og strudse at kigge på.

trilj-restaurant-primijer

Når det kommer til maden er denne restaurant ret speciel og slet ikke som andre restauranter vi har besøgt her i Kroatien. På menukortet kan du blandt andet finde forskellige retter baserede på 2000 år gamle opskrifter fra romer tiden, her er et par eksempler fra menukortet:

  • Zucchini med kalve hjerne
  • Grillede gås med sauce af græs
  • Struds i krydret sauce
  • Røget ged
  • Diverse Frø retter

Menukortet indeholder selvfølgelig også mindre eksotiske retter så som kalve gordan bleu, and og wiener schnitzel, derud over har de flere børne menuer. Dessert kortet var rimeligt normal, der var selvfølgelig et par eksotiske desserter så som romerske pandekager.

trilj-restaurant-primijer-menu

Priserne på retterne var absolutte rimelige, vi har spiste der hvor vi var ialt 12 personer, 8 voksne og 4 børn, vi fik alle en hovedret og halvdelen også dessert, vi drak 3 liter romersk vin (vin med honning og krydderier), vand, sodavand og kaffe, regningen blev på 975 kuna (135 euro).

Hvordan man kommer til restauranten:

Når man kommer fra Split skal man dreje til venstre lige efter at man har krydset broen i Trilj, følg vejen omkring 3 kilometer indtil man ser en statue på din venstre side, lige før statuen drejer du til venstre og efter 50 meter har du en lille bro på din venstre side som du skal krydse og der efter er du ved restauranten Primijer.

Af Morten Smalby

Udvandere bosat i Split, hvor vi nyder livet som selvstændige, tidligere har vi været bosat i tyskland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.