img

Restaurant Radmanova Mlinice

/
1213 Views

Hvis man holder ferie i Omis området og vil ud og spise er restaurant Radman´s mølle (Radmanova Mlinice) et sted som absolut kan anbefales. Restauranten er beliggende i dejlige naturomgivelser ca. 5 km fra Omis.

Omis Restaurant Radmanova

I juli og August er der hver onsdag folkemusik og dans, derudover afholdes der en masse andre arrangementer. En anden form for underholdning som der ofte bliver budt på, er folk der falder / eller hopper i vandet når de kommer tilbage fra der rafting tur.

For børn er der en kæmpe stor legeplads og en fodbold bane, hvis man har ekstra tid, kan det varmt anbefales at man går sig en tur langs Cetina floden.

Kort radmanova

Hvad skal man spise? Generelt er manden rigtig god, men vi vil gerne anbefale følgende retter:

Foreller er en af de absolutte top måltider – forellerne fiske hver dag op fra et stor bassin som har været en del at vandmølle systemet.

Peka – er en ret bestående af kartofler, grønsager og valgfri kød (F.eks., lam, kalv, kylling) som bliver bagt under en jern klokke som overdækkes med aske, da retten tager godt en time at forberede, kan det anbefales at man bestiller den i forvejen.

I kan bestille bord og mad her

Tel: +385 (0)21 862 073
GSM: +385 (0)98 813 680

info@radmanove-mlinice.hr

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

It is main inner container footer text