Kategorier

Hjælp os

Vi håber at du synes om vores side og at du finder det vi skriver om interessant,  vi startede med at blogge om Kroatien i 2008 da vi fandt ud af at der faktisk ikke var så mange hjemmesider omkring Kroatien, hvor læsere kunne deltage ved at stille spørgsmål. Hvis du browser lidt rundt på vores blog, kan du se at vi i har fået en del kommentarer og spørgsmål omkring Kroatien og specielt fra folk som har brug for ”råd” til at planlægge deres ferie – det er præcis det vi ønskede at opnå med bloggen.

Vores side har i dag flere hundrede daglige læsere, vi håber selvfølgelig at vi vil få flere læsere, men konkurrencen i form af Google ranking er meget hård, specielt når man konkurrer imod store firmaer med store budgetter. Vi vil selvfølgelig blive ved med at ”kæmpe” men vil også være utrolig taknemlig hvis du/I som læser vil hjælpe os med at gøre siden mere synlig i Google.

Hvordan kan du hjælpe!

Det vil være en super hjælp hvis du deler vores side på de social medier, facebook, Google Plus, Twitter.

 

18 kommentarer til “Hjælp os”

Flott(e) side(r) dere har. Jeg kan godt samarbeide med dere om link-bytte dersom dere er interessert. Send meg en epost, så blir vi sikkert enige!

Hej

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie i seget, der er 2 ting som jeg mener i mangler på denne fantastiske side.

1) det er en udsigtspost, som er forholdsvis ny. Stedet hedder Kamenjak, og ligger bag Vransko Jezero i ca. 250M højde. Der er asfalt vej, hele vejen der op og er virkeligt et besøg vær.

2) Det er en restaurant http://www.restoran-astoria.com/ , prisen er over middel, men det er maden helt sikkert også. Den er helt klart vær at køre efter.

Endnu engang tak for en rigtig god side.

MVH Henrik Bjørnbak

1000 tak for en fantastisk side.
Den har givet os megen inspiration og vi glæder os vanvittigt meget til vi skal afsted fra den 29/8 – 5/9 2010.
Vi skal bo på http://www.apartmani-astoria.com/ som jo anbefales som et godt spisested her på siden 🙂

Jeg savner bare et kort over busser – med stoppesteder, men måske jeg ikke har kigget godt nok efter.

Hej Kim,

tak for de rosende ord.

jeg har desværre ikke noget kort med stoppe steder, jeg kan se Villa Astoria ligger ved hovedvejen, så der kan ikke være langt til nærmeste stoppested.

Morten

Hej Kim

I får et stoppested næsten lige uden for døren, men jeg er ikke klar over hvordan busserne kører.

Har I kendskab til standarden på færgen Dubrovnik – Rijeka?
(kahyt, bad, mv.)

MVH
Natan

Hej Natan,

jeg har selv sejlet med færgen en del gang, men har ikke prøvet at overnatte der. Færgen er fra 70erne, så det er bestemt ikke luxus, men der er altid folk med som overnatter i kahytterne så mon ikke de er nogenlunde.

Mvh, Morten

Hej Natan

Jeg har sejlet fra Dubrovnik til Bari, og det er ganske rigtigt som Morten skriver at færgerne er fra 70’erne. Den vi sejlede med var faktisk en gammel færge fra Stena Line Frederikshavn/Gøteborg. Det var lidt sjovt at stå i Kroatien og have danske/svenske sikkerhedsinstrukser.

Vi havde en midtskibs kahyt, det var ingen luksus, men pænt og rent. Jeg vil sige det fungerede ganske godt til den ene overnatning.

MVH Henrik

Hej.

Vi har bestilt ferie i Crikvenica.
Nu har vi hørt at det er et gebyr på 80 Kuna pr. person for at benytte stranden der.
Kan dette passe?
Er det noget du kan hjælpe os med at find ud af?

Det er ellers en super god side du har her.
Tak for at du sørger for at den info du har om dette dejlige land kan komme ud til os andre som ikke kender landet så meget. 🙂

Mvh. Karina Sørensen

Hej Karina,

jeg kontaktede en af mine bekendte som kender Crikvenica en del bedre en jeg gør, hun kunne fortælle mig at der er indhegnet område på stranden hvor man skal betale ca. 15 kr. for at komme ind (sidste år var det 13 kr.), inde på dette strand område (som skulle være vældigt populært) kan man leje liggestole, og de er vist temmelig dyre, hun sagde at 60-80 kr. ikke var utænkeligt, så det er sikkert prisen på ligge stolen du har hørt.

Umiddelbart overrasker det mig meget at prisen er så høj, på den mest populære strand her i Split (SOM er meget populært) betaler vi 25 kr. for liggestole, så det lyder som om det er en god ide at købe et godt ligge underlag 🙂

God ferie

Morten

Hej Morten

Jeg skriver fordi vi er to unge mennesker, som påtænker at besøge Kroatien i uge 28/29 i år.

Jeg har kigget lidt rundt på din meget interessante hjemmeside, for at blive klogere på, hvad der er at se, hvor skal man bo, og hvor langt ligger det væk fra Danmark. Jeg vil høre om du kan hjælpe os med noget af dette. Vi ønsker at holde en afslappende med ferie, hvor sol og badning prioriteres. Vi vil dog også gerne ud og se noget, så som markeder, byer, nationalparker, havne, små gå ture etc. (Jeg er ret imponeret over de kroatiske nationalparker) Egentlig havde vi tænkt det kunne være sjovt at køre selv, men er det realistisk? Vi er indstillet på både at campere og bo i lejlighed, under den forudsætning at vi IKKE kommer til at bo, hvor vi ved pool og strand skal ligge i lag, med turister fra resten af europa. Kan du anbefale nogle områder, som kunne imødekomme dette, så vil det hjælpe os i vores søgning af lejlighed/campingplads.

Tak for en god side

Mvh. Nanna

Hej Nanna,

Hvis i kun er to personer, er det spørgsmålet om det økonomisk set kan betale sig, realistisk er det helt sikkert, tager ca. 20 timer

Hvis i ikke er til at for meget turisme, er det nok lidt svært specielt på det tidspunkt i rejser, eneste mulighed er i så fald øerne, hvor man sagtens kan finde steder som ikke er overfyldte.

Mvh, Morten

Hej
Håber i kan hjælpe med nogle gode foreslag til en campingplads i Kroatien d 1/7-19/7 2017
2 voksende og 2 børn 13-10år, vi har en Adria 663 med fuldt soilsejl så det skal være en stor plads.
Gerne i gå afstand til en by, evt med bus transport hvis det er lidt væk
Helst ikke for meget tivoli, og underholdningslarm.
WiFi et krav.
Håber på jeres hjælp….

Hej Lars

er det jeres foerste tur til Kroatien?

Hvis ja, vil jeg anbefale jer at kigge paa nogle af de mange Campingpladser i Istrien, som f.eks Camping park Umag, eller Lanterna ved Porec. Hvis i har prøvet Kroatien før, kan i overveje pladserne længere syd på some f.eks Solaris eller Zaton ved Zadar

Mvh

Morten

Hej Morten

Vi er to der skal lande i Zadar og tænker at leje bil. Vi har 7 dage i alt og ønsker at besøge de forskellige storbyer og slutte af ved Dubrovnik. Ved du om der er extra udgifter ved at køre fra fx Split over den bosniske grænse for at komme til Dubrovnik?. Det er jo den eneste måde og der er en lille del som er bosnisk inden man når Dubrovnik. Ifl udlejningsfirmaet, er der extra gebyr ved at forlade det land man lejer bilen i. Håber du kan hjælpe.

Hej Petrit,

der burde ikke være nogle ekstra gebyrer ved at køre det lille stykke igennem Bosnien når i skal til Dubrovnik, jeg er bekendt med at nogle udlejningsfirmaer, prøver at sælge en “Crossborder tilladelse” som værende nødvendig for at køre til Dubrovnik, men det er det ikke, det eneste bilen skal have er det man kalder det grønne forsikringskort, som i princippet er en standard ting.

Mvh

Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.