Feriebolig

Book lejligheder og Sommerhuse i Kroatien. Her kan du vælge imellem mere end 5000 lejligheder langs/ved den kroatiske Adriaterhavskyst. Udvalgt indeholder også flere tusinde lejligheder på de Kroatiske Adriaterhavs øer. Databasen indeholder følgende typer af lejligheder og feriehuse .

Studio Apartments: Studio lejligheder er små ferieboliger bestående af et kombineret sove / opholdsrum og et køkken, plus et separat badeværelse. Studio lejligheder er i de fleste tilfælde for 2 personer, i nogle tilfælde op til 4 personer. Studio Lejlighederne er ofte den billigste form for overnatning, og kan lejes i alle byer langs kysten.

Dobbelt værelses lejligheder: Består normalt af en stue køkken og et separat soveværelse samt badeværelse. Lejlighederne findes i størrelser fra ca. 30 til 50m2. Større tilbyder ofte en sovesofa i stuen, som gør lejligheden velegnet til op til 4 personer.

Stor familie lejlighed: Er en lejlighed med to separate soverum med dobbelt seng, ofte også med en sovesofa i stuen, hvilket giver en samlet kapacitet på op til 6 personer. I nogle tilfælde kan man få med ekstra senge, så man kan bo op til 8 personer. I dette tilfælde er familien lejlighederne også velegnet som en fælles lejlighed for to familier med børn.

Feriehusene er fritstående huse, med kun et lejemålet, men ofte bor udlejeren også i huset. Som regel er Sommerhusene i to etage, en etage besat af udlejeren, og den anden af lejeren. I de fleste tilfælde har lejeren en have til sin rådighed ofte med swimming pool. Flertallet af Feriehuse tilbydes i Istrien.

Enheder med swimmingpool: Antallet af lejligheder og Feriehuse som tilbyder Swimming pool som ønskes funktionen, har støt været stigende i de seneste år. En ny tendens er, at flere og flere lejlighedskomplekser eller større huse har også Swimming pool som en del af deres tilbud. Enheder med swimming pool skal oftest bookes i begyndelsen af året, da antallet af enheder på markedet stadig ikke imødekomme efterspørgslen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.