Hotel

Hoteller i Dalmatien

 

Hotel i Istrien

 

Hoteller andre byer i Kroatien

 

 

Der er mange nævneværdige destinationer i Kroatien, men hvis du leder efter et særligt hotel i Kroatiens hovedstad Zagreb, så tilbyder trivago en service, som gør, at du kan finde et passende hotel. På trivagos hjemmeside kan du sortere i de tilgængelige hoteller, således du kan finde det rette hotel til dig.

Langs den kroatiske Adriaterhavskyst samt på de kroatiske øer der i mellemtiden mere end 500 hoteller at vælge imellem. Hotel tilbuddet starter fra 1 stjerne til 5-stjernede luksushoteller med wellness og spa områder. Hotel kapacitet bliver løbende stigende, da gamle hoteller bliver renoveret, og nye hoteller bliver bygget. I vores database kan du finde og bestille følgende typer af hoteller.

Boutique hoteller: Antallet af Boutique hoteller i Kroatien har støt været stigende i de seneste år, i alle større ferie byer som Dubrovnik, Porec, Pula, Zadar og Split. Vores bedste anbefaling med hensyn til boutique hoteller i Kroatien, er Hotel Luxe i Split, et 4-stjernede Hotel åbnet i 2010, med et smukt design, hoteller er beliggende kun få minutters gang fra centrum i Split.

Familie Hoteller: Hoteller som tilbyder specielle faciliteter til familier med børn. I de fleste tilfælde omfatter det et animation team samt særlige legepladser for børn. På familiehoteller har størstedelen af hotellerne dobbeltværelser eller forbundene dobbeltværelser, børne-seng og baby senge er naturligvis en del af standardudstyret på familien hoteller. På nogle af Familie hotellerne i Kroatien tilbydes der også børnepasning.

Wellness og Spa hoteller: Hoteller der tilbyder Wellness og spa faciliteter er blevet meget populært i Kroatien, næsten alle nye fire og fem stjernede hoteller er bygget med imponerende wellness og spa faciliteter, men også i nyrenoverede hoteller samt i mindre boutique og City Hoteller er wellness faciliteter til rådighed. I de fleste hoteller, der ikke har deres egne faciliteter, har hotellerne en aftale med andre hoteller eller eksterne samarbejdspartnere, så gæster kan i dag mere eller mindre finde wellness faciliteter på næsten alle hoteller i Kroatien, i det mindste på den ene eller anden måde.

All inclusive hoteller: Den nyeste trend i Hotel scene i Kroatien, er uden tvivl ”all inklusive” hoteller, i øjeblikket er antallet af hoteller, som tilbyder ”all inklusive” stadig begrænset, men især halvpension ”all inklusive” hoteller bliver mere og mere normalt. Mange halvpension ”All inklusive” hoteller tilbyder en udvidede halvpension, som omfatter drikkevarer til måltiderne, i nogle tilfælde er også visse drikkevarer ved poolen inkluderet i programmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.