Kategorier
restaurant

Restaurant Kremenko (Flintstone)

En anden restaurant in Omis området som absolut kan anbefales specielt for børnefamilier er Konoba (Tavern) Kremenko (Flintstone) , som ligger I en lille by kaldt Svinisce, 7 km fra Omis.

svinisce-kremenko

Du vil blive gladelig overrasket over dens charme, maden og sidst men ikke mindst indretningen af restauranten. Alt er lavet/indrettet som i stenalderen – man tror at man sidder i “Flintstones” stue, udenfor er der naturligvis legeplads til børnene.

Køreturen op til restauranten kan være lidt spændene, det er ca.10-15 min. kørsel fra Omis og op i bjergene. Fra broen i omis kører man langs floden, efter ca 3-4 km skiller vejen, her skal man køre til høje og følge den small vej op af bjerget. hvis man ikke lige har lyst til at prøve kræfter med de smalle og stejle veje i bjergene kan man tage Restauranten egen Flintstone bus som køre fra Camping Galeb i Omis.

Ejeren har brugt 10 år på at lave alt fra borde til salt/peber bøsser i træ, så det hele kommer til at se ud som fra Flintstone filmene, selv tjenerne er påklædte i stil ala Fred og Wilma.

Hvis du mangler hjælp til at finde tavern Kremenko er du velkommen til at kontakte os.

Af Morten Smalby

Udvandere bosat i Split, hvor vi nyder livet som selvstændige, tidligere har vi været bosat i tyskland

En kommentar til “Restaurant Kremenko (Flintstone)”

Restauranten er bestemt et besøg værd. Vi var på Camp Galeb i juni 2012, og valgte at tage restaurantens bus derop – også en oplevelse. Chaufføren kendte vejen ret godt, han har kørt den flere gange, hvilket vi tydeligt kunne mærke – så hvis man godt kan lide lidt bjergræs så tag bussen.

Beliggenhed, mad og god betjening er i top, alt kan varmt anbefales. Man skal dog huske kontanter, da der ikke tages imod kort – og har man ikke kontanter nok, så fik vi kredit, og afregnede dagen efter på campingpladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.