Kategorier
Byer Dalmatien Strande i Kroatien

Strande i Zadar

Zadar Området er kendt for sit krystalklare vand, et væld af små øer og smukke naturlige strande. Zadar regionen er det perfekte sted at slappe af, især for personer som kan lide sandstrande.

Sandstrand Zadar

Borik strand

Borik Stranden ligger 4 km fra byens centrum og tilhører hotelkomplekset Borik. Den ene del af stranden er sand og den anden grus. Sektionen med grus er udelukkende fokuseret på turismen og hele denne del af standen er blevet om arrangeret, så der er mange aktiviteter for børn såsom vandrutchebaner, swimmingpools samt talrige sport og underholdning faciliteter. Vest for Borik ligger turist landsbyen Diklo som er kendt for at være bydelen med de smukkeste huse og villaer til leje.

Kolovare strand

Kolovare stranden ligger i den østlige del af Zadar, lige udenfor hotellet Kolovare. Stranden er en blanding af sand og grus men også med asfalterede steder. Ved stranden er der et grønt område hvor man kan finde skygge på dage hvor det bliver for varmt. Stranden er udstyret med brusere, omklædningsrum og sanitære faciliteter. Nær stranden Kolovare er der også et par butikker, barer og restauranter, og direkte på stranden er der en populær strand bar, der tiltrækker unge der kommer for at hygge sig og have det sjovt.

Sand strand i Nin

Byen Nin ligger 17 km fra Zadar og er kendt for sine smukke sandstrande. Strandene er beliggende i en bugt på 7 km, som er den længste sandede bugt i Kroatien. Strandene er perfekte til en rolig ferie, især for familier med små børn.

Af Morten Smalby

Udvandere bosat i Split, hvor vi nyder livet som selvstændige, tidligere har vi været bosat i tyskland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.