Kategorier
Byer Dalmatien

Nemira – Omis Riviera

Nemira er en lille fiskerlandsby, som ligger ca. 3 km syd for Omis, retning Makarska.

Strand Nemira

Nemira er et roligt sted og er perfekt til dem, der ønsker at tilbringe en ferie med afslapning ved stranden. Selve hovedstranden er en grus og sandstrand, som man kan se på billederne her, ser stranden ganske indbydende ud.

I byen er der et par restauranter, et supermarked og et par cafeer, hvis man har brug for mere end det, er Omis som nævnt kun 3 km derfra. Her finder man større supermarkeder, lidt natteliv og en masse daglige arrangementer i løbet af sommeren måned.

Overnatning i Nemira: Den eneste form for indkvartering i byen, er private lejligheder. Da byen ligger på en ret stejl bakke har de fleste af lejlighederne udsigt over havet. De stejle bakker gør det til lidt af et eventyr køre ind i byen. Et udvalg af ferielejligheder i Nemira kan man finde her:

Hvordan kommer man til Nemira:

Man skal følge den generelle anbefaling om hvordan man kommer til Omis. Kommer man fra nord (Split) skal man fortsætter gennem Omis, retning syd, lidt mindre end én km efter brandstationen passerer man et supermarked (Konsum) og et lille hospital på din venstre hånd, herefter har man en vej på højre side som køre ned til vandet, følger man den fører denne vej dig direkte til Nemira. Komme man fra syd, skal man igennem Omis til den anden ende af byen og følge skiltene til Nemira i.(Skiltene er desværre ikke for gode).

Galleri:

Af Morten Smalby

Udvandere bosat i Split, hvor vi nyder livet som selvstændige, tidligere har vi været bosat i tyskland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.