Kategorier
Dalmatien

Shopping Dubrovnik

Dubrovnik er en af ​​de mest populære turistmål i Kroatien, så naturligvis er der et stort udvalg af forskellige butikker og indkøbscentre, hvor man kan købe dagligvarer samt meget andet.

Supermarket Dubrovnik

Supermarkeder i Dubrovnik 

I området omkring den gamle bydel i Dubrovnik kan man finde mange små butikker, hvor man kan købe alt hvad man behøver til det daglige liv med hensyn til dagligvarer. Har man brug for at købe større ind, kan man besøge et af ​​de store supermarkeder lidt fra centrum, der er blandet andet en Lidl, et stort Tommy supermarked of flere supermarkeder kaldt Super Konzum.

Hvilket er det bedste supermarked i Dubrovnik?
I forhold til udvalg er super Konzum sikkert et godt bud, LIDL er sikkert i gennemsnit det billigste sted at handle, og her finder man også det fleste varer som minder om dem man kender hjemmefra.

Andre shopping muligheder i Dubrovnik

Hvis man ønsker at shoppe noget andet, foruden dagligvarer, kan du besøge indkøbscentret DOC i Lapad. Her finder man forskellige butikker med tøj, et supermarked og et pizzeria samt et par caféer. En anden mulighed er indkøbscentret Mercante. Her kan man finde butikker med tøj og sko, børne butikker, en frisør og caféer. Man kan også nyde en tur gennem den gamle bydel i Dubrovnik og besøge hovedgaden Stradun, hvor man kan finde mange forskellige butikker.

I Gruz ligger det grønne marked, hvor man kan finde masser af frisk frugt og friske grøntsager. De fleste af dem er fra området omkring Konavle. Man vil nyde de friske produkter, men også den farverig scene af de friske frugter, grøntsager, blomster og duften af ​​mange forskellige krydderier.

Ved siden af ​​det grønne marked ligger der et meget moderne fiskemarked. Her kan man hver dag købe alle slags friske fisk.


Vis Shopping Dubrovnik på et større kort

Af Morten Smalby

Udvandere bosat i Split, hvor vi nyder livet som selvstændige, tidligere har vi været bosat i tyskland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.