img

Shopping Rijeka

/
1944 Views

Rijeka er den tredje største by i Kroatien og den største havneby i landet. Som en af ​​de største og mest hyppige besøgte byer i Kroatien, tilbyder Rijeka mange muligheder for indkøb; hvad enten man har brug for dagligvarer eller noget andet.

markedet i rijeka

Supermarkeder i Rijeka

I Rijeka, som i de fleste kroatiske byer, kan man finde masser af små butikker, hvor man kan købe dagligvarer og andre ting man har brug i hverdagen. Der er også en del store supermarkeder, blandt andet et Tommy supermarkeder, et Super Konzum supermarked, et Kaufland og tre store Lidl supermarkeder.

Hvad er det bedste supermarked i Rijeka? Det afhænger af, hvad man søger efter, LIDL tilbyder god kvalitet som minder of den man finder hjemme i DK og priserne er rimelige.

Andre shopping muligheder i Rijeka

Da Rijeka er en ganske stor by, har man mange shopping muligheder i byen. Der er fire indkøbscentre, hvor man kan finde alt hvad man har brug for og mere til. De fire indkøbscentre hedder RI, Korzo, ZTC og Tower Center. I hver af disse indkøbscentre vil man finde alle slags butikker, fra tøj, sko eller digitale gadgets butikker til supermarkeder og kiosker. Der er også mange cafeer, hvor man kan tage en pause.

Hvis man ikke ønsker at bruge tiden indenfor i et indkøbscenter, men stadig ønsker at gå på shopping, skal man indtil gågaden i Rijeka, hvor men også kan finde mange butikker.

For friske dagligvarer, bør man besøge det grønne marked og fiskemarkedet i Rijeka. Her kan man ikke kun købe frisk frugt, grøntsager og friske fisk, men også føle den autentiske ånd af den lokale befolkning.

Kort med supermarked i Rijeka:


Vis Shopping Rijeka på et større kort

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

It is main inner container footer text