img

Shopping Makarska

/
4175 Views

Makarska er bestemt ikke noget shopping mekka i Kroatien, men man kan sagtens finde alt hvad man behøver til hverdagen i løbet af ferien..

Makarska Marked

Supermarkeder i Makarska

Foruden de mange små butikker, hvor man kan købe de mest alm. dagligvarer, er der også et par større supermarkeder i Makarska. Der er en stor Lidl samt flere Konzum supermarkeder, Tommy supermarkeder og Studenac supermarkeder.

Hvad er det bedste supermarked i Makarska? Tjaa, det er svært at sige, priser er nogenlunde de samme, LIDL er nok det supermarked som har flest produkter der ligner den man kender hjemmefra.

Andre shopping muligheder i Makarska

Der er også et indkøbscenter i Makarska, Merces mall, som er beliggende i byens centrum. Det er ganske lille et, men man kan finde flere butikker med tøj, gadgets, kosmetik, et apotek, et supermarked og en bank. Skulle man bliver træt, kan man besøge Makarska mest berømte Café, i kælderen af centeret og spise et stykke kage der.

I Makarska er der ligesom i de fleste dalmatiske byer, også et stor grøntsags marked. Masser af frisk frugt og grøntsager kan findes her. Der er også et ganske godt fiske marked i Makarska. Det specielle ved dette fiske marked er, at det ikke kun er åben om morgen, som det er sædvanligt i andre byer, men det er åbent hele dagen. Men i løbet af morgentimerne er udvalget meget bedre.


Vis Shopping Makarska på et større kort

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

It is main inner container footer text