Vi anbefaler »

|

Fra det 12 til det 14 århundred var Omis, et farligt sted for skibe at passere, byen var nemlig hjemsted for de frygtede Omis Pirater. Igennem 2 århundred blev skibe og andre sø fartøjer som …

Læs den fulde historie »
Istrien-rejseguide

Seværdigheder, events og historier fra vores ture til Istrien

Guide

Vores guider, til byer, seværdigheder og Nationalparker

Aktiv ferie

Naturoplevelser, sport og mange andre ting som du kan opleve på ferien i Kroatien

Dalmatien

Dalmatien byder på enstående natur og flotte historiske byer

Strande i Kroatien

Hvis du skal på strandferie i Kroatien er der masser af inspiration her.

Hjem » Dalmatien

Shopping Makarska

Indsendt af

Makarska er bestemt ikke noget shopping mekka i Kroatien, men man kan sagtens finde alt hvad man behøver til hverdagen i løbet af ferien..

Makarska Marked

Supermarkeder i Makarska

Foruden de mange små butikker, hvor man kan købe de mest alm. dagligvarer, er der også et par større supermarkeder i Makarska. Der er en stor Lidl samt flere Konzum supermarkeder, Tommy supermarkeder og Studenac supermarkeder.

Hvad er det bedste supermarked i Makarska? Tjaa, det er svært at sige, priser er nogenlunde de samme, LIDL er nok det supermarked som har flest produkter der ligner den man kender hjemmefra.

Andre shopping muligheder i Makarska

Der er også et indkøbscenter i Makarska, Merces mall, som er beliggende i byens centrum. Det er ganske lille et, men man kan finde flere butikker med tøj, gadgets, kosmetik, et apotek, et supermarked og en bank. Skulle man bliver træt, kan man besøge Makarska mest berømte Café, i kælderen af centeret og spise et stykke kage der.

I Makarska er der ligesom i de fleste dalmatiske byer, også et stor grøntsags marked. Masser af frisk frugt og grøntsager kan findes her. Der er også et ganske godt fiske marked i Makarska. Det specielle ved dette fiske marked er, at det ikke kun er åben om morgen, som det er sædvanligt i andre byer, men det er åbent hele dagen. Men i løbet af morgentimerne er udvalget meget bedre.


Vis Shopping Makarska på et større kort

Tags: ,

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.