Kategorier
Guide

Lej telt i kroatien

I de seneste par år har flere campingpladser udvidet deres tilbud, så det ikke kun omfatte standplads udlejning, men også udlejning af mobile homes, som nu udbydes af mere end 30 campingpladser i Kroatien. De sidste par år er leje af telte også blevet mere og mere almindelige. Her kan man finde en liste over campingpladser, hvor man kan leje et telt til camping ferien i Kroatien.

leje af telt i Kroatien

Campingpladser i Istrien, hvor man kan leje et telt

Book TeltCamping Zelena Laguna i Porec, kan man leje rummelig 3 værelses bungalow telte til op til 6 personer, teltene er udstyret med køleskab, komfur og et metal skab med lås. Til uddendørs opholdsområdet, er der stole og et bord samt liggestole til solbadning.
Book TeltCamping Lanterna i Porec, har man to typer af telte at vælge mellem: bungalow med 2 soveværelser og en med 3 soveværelser, begge typer er udstyret til op til 6 personer. Teltene indeholder komfur, køleskab med frostboks, metal køkkenskab, og selvfølgelig et bord og 6 stole samt to komfortable liggestole.
Book TeltCampingplads Bjela Uvala i Porec tilbyder luksus 3 værelses bungalow telte til op til 6 personer, teltene er udstyret med køkkenmaskiner, herunder 4 ring komfur, køleskab og frostboks. Det udendørs udstyr omfatter et bord og 6 stole, parasol og 2 justerbare stole.
Book TeltCamping Amarin i Rovinj. Udlejning af 6 personers bungalows telte med 3 sovekabiner. Køkken udstyret omfatter: 4 ring komfur, køleskab med lille frostboks til isterninger. Metalskab til opbevaring.
Book TeltCampingplads Vestar i Rovinj. Bungalow telte til op til 6 personer i 3 sovekabiner med komfortable senge. Fuldt udstyret køkken, udendørs møbler omfatter parasol og liggestole.
Book TeltCamping Polari i Rovinj. En lille campingplads beliggende tæt på centrum af Rovinj, på campingpladsen man kan leje telte af samme type som dem på camping Vestar.
Book TeltCamping Porto Sole i Vrsar tilbyder to typer af telte, det ene ligner dem på Camping Vestar og det andet er en luksus version med 2 sovekabiner op til 6 personer, et rummelige tæppebelagte inde, med køkken udstyr, og stort område til at spise, lege … til området udenfor er der havemøbler.

Campingpladser i Kvarner, hvor man kan leje et telt

Book TeltCamping Krk ligger tæt på byen Krk, på campingpladsen man kan leje mobilhomes samt luksus telte udstyret til 6 personer. Camping Krk har et smuk pool område, gode faciliteter og underholdning for både voksne og børn.

Godt at vide ang. teltudlejning i Kroatien

Det er generelt  kun tilladt at campere på campingpladser, uanset om man medbringer sit eget eller lejer et telt. Hvis man vælger at campere andre steder, risikerer man at få bøder af myndighederne. Undtagelser gælden eksempelvis ved større arrangementer, som f.eks festivaler, hvor de lokale myndigheder kan udpege midlertidige camping områder.

Store butikker med camping udstyr findes dybest set ikke langs kysten, men man kan købe noget camping udstyr, herunder mindre telte i større sportsforretninger og supermarkeder.

I Istrien og Kvarner det kan blive en smule køligt i løbet af natten, så sørg for at medbringe varmt tøj til om aftenen og en anstændig sovepose eller tæpper til at sove i /med.

Vejret kan hurtigt ændre sig i løbet af dagen, også i løbet af sommersæsonen, hvor tordenvejr med stærk vind og kraftig regn lejlighedsvis optræde, så sørg for at tjekke vejrudsigten, hvis man forlader sit telt uden opsyn i en længere periode.

Af Morten Smalby

Udvandere bosat i Split, hvor vi nyder livet som selvstændige, tidligere har vi været bosat i tyskland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.