Vi anbefaler »

|

Fra det 12 til det 14 århundred var Omis, et farligt sted for skibe at passere, byen var nemlig hjemsted for de frygtede Omis Pirater. Igennem 2 århundred blev skibe og andre sø fartøjer som …

Læs den fulde historie »
Istrien-rejseguide

Seværdigheder, events og historier fra vores ture til Istrien

Guide

Vores guider, til byer, seværdigheder og Nationalparker

Aktiv ferie

Naturoplevelser, sport og mange andre ting som du kan opleve på ferien i Kroatien

Dalmatien

Dalmatien byder på enstående natur og flotte historiske byer

Strande i Kroatien

Hvis du skal på strandferie i Kroatien er der masser af inspiration her.

Hjem » Guide

Priser i Kroatien

udsigt-mod-syd-fra-fort-mirabellaTurister spørger os ofte om pris niveauet hernede, specielt her efter den globale finanskrise, er dette relevant for mange mennesker, så for at spare mig selv lidt arbejde på at besvare på e-mails, har jeg besluttet at skrive lidt informationer, med hensyn til priserne i Kroatien her på vores blog.

Da priserne variere meget i Kroatien (afhængig af hvor i landet man skal på ferie) vil jeg indikere et prisspænd, de dyreste priser kan du regne med at skulle betale i top turist områder så som Istrien, Dubrovnik og på øerne, de billigste priser er dem som du finder inde i fastlandet og i de små Dalmatinske byer.

Hvis du har nogle informationer eller andet som kunne være nyttigt til andre turister, er du meget velkommen til at kommentere det forneden på siden.

Hotel:

Hotel priserne i Kroatien synes ikke at være blevet ramt af den globale Finans krise, så jeg synes stadig at de er for dyre: (Pris per person i dobbelværelse).

Kategori fra (lav/høj sæson) til (lav/høj sæson)
* – ** 15/30 Euro 30/60 Euro
*** 25/50 Euro 60/100 Euro
**** 40/80 Euro 80/150 Euro
***** 80/120 Euro 100/250 Euro

Privat overnatning (Feriebolig)

Jeg har snakket med en del private ejere, og mange af dem beklagede sig over få bookninger i denne sæson, så jeg forslog dem at de måske skulle sætte deres priser lidt ned eller investere lidt mere i markedsføring. Selvom det generelle svar var nej, har jeg lagt mærke til at nogle af dem har sat priserne ned, så det kan lade sig gøre at finde noget til nogle særdeles rimelige priser (Pris nedenfor er pr. pers ved fuld belægning af en 2-4 pers. lejlighed).

Kategori fra (lav/høj sæson) til (lav/høj sæson)
* – ** 8/12 Euro 12/16 Euro
*** 12/16 Euro 16/25 Euro
**** 20/30 Euro 25/40 Euro
***** 30/40 Euro 40/? Euro

*Ligesom hoteller er privat ejede lejligheder tildelt stjerne her i Kroatien.

Spise ude: (restauranter og cafeer)

Som alle andre steder i verden, er der 2 ting som bestemmer prisniveauet i restauranter og på cafeer – beliggenhed og beliggenhed. Så hvis du ønsker at spise ved de bedste beliggenheder, betaler du også for det, men hvis bare er ude på at få et godt måltid kan du sagtens finde rigtige mange gode steder i Kroatien med en yderst rimelig pris. Vi (2 voksne, 2 børn) betaler normalt omkring 240-280 kr. for et måltid, inkl. sodavand til børnene og vin til de voksne.

Produkt Billige områder Dyre områder
Pizza 4-6 Euro +20-40%
Pasta ret 4-6 Euro +20-40%
Salat 2-3 Euro +20-40%
Dessert 2-3 Euro +20-40%
1/2L øl (lokal) >=2 Euro +20-60%
1/2L vin (lokal) 4-6 Euro +20-60%
Cappucino Fra 1 Euro til 3 Euro’s

Drikke ude! (diskoteker og barer)

I de sene aftentimer ønsker du måske at besøge de lokale diskoteker eller barer, her er det godt at vide følgende: longdrinks med vodka, gin, rum etc. Bliver normalt skænket med de globale brands som Smirnoff, Gordans og Barcadi, men du kan også spørge efter de lokale variationer som bliver kaldt Domaci Rum, Domaci vodka etc, det har den samme effekt, men prisen er den halve.

Produkt Billige områder Dyre områder
1/2L øl (lokal) >=2 Euro +20-60%
Long dring (domaci) >=2 Euro +30-60%
Long dring 3 Euro +30-60%
Coca Cola >=2 Euro +20-40%

 

Kør selv priser

Hvis man kører til Kroatien i egen bil er der udgifter til vignette i Østrig, Vignette i Slovenien, og motorvejsafgift i Kroatien som man skal huske at indregne i budgettet

Shopping – dagligvarer!

Der er mange supermarkeder i Kroatien, priserne er generelt på samme niveau som i resten af Europa, men importerede vare/mærker (som du kender hjemmefra), er for det meste de dyreste, lokale mærker derimod er ofte en del billigere en sammenlignelige produkter hjemmefra. Vi handler selv mest i Lidl hernede, da det er vores opfattelse at deres priser og kvaliteter passer godt sammen.

Shopping og service ydelser:

Globe brands (importerede vare) koster næsten det samme som hjemme i DK. Vær opmærksom på at hvis du kan købe kendte mærke til ”prutte pris” er det næsten altid en kopi vare, så medbring det ikke til Italien på din vej hjemad.  Standarden på Tandlæge og sundheds relaterede ydelser (f.eks. massage) er på det samme kvalitetsniveau som i andre europæiske lande, men prisen er som regel en del billigere.

Da Kroatien nu er med i EU, er priser på at benytte Mobiltelefon yderst rimelige, prisen på data trafik kan stadig være høj, hvilket er afhæning af den danske udbyder.

Tags:

113 kommentar »

 • Frederik siger:

  Hej Morten

  Vi er 3 unge gutter på 21 år. Vi tager til Split i 2 uger i starten august.
  Har du nogle gode foreslag til aktiviteter, byliv mv.? Vi havde tænkt os at ligge på en campingplads ved Split i en uges tid, og så muligvis tage rundt til nogle af de omkringliggend byer eller øer – Kan du anbefale nogle her?

  Mvh
  Frederik

 • Morten Smalby siger:

  Hej Morten,

  Jeg kender ikke personligt til nogle udstyrs forretninger i Porec området, men jeg fandt denne side, måske kan den hjælpe http://automobili-trgovina.croinfo.org/

  Mvh

  Morten

 • Morten Smalby siger:

  Hej Frederik, det kommer lidt an på hvad du mener med aktiviteter, der er selvfølgelig en del gode museer her i Split, men jeg går ikke ud fra at det er sådan noget 3 gutter på 21 leder efter 🙂

  By livet her er rigtig godt, og der er naturligvis også masser af party muligheder, du kan eventuelt kigge her http://www.feriekroatien.dk/nattelivet-i-split-barer-og-diskoteker/

  Hvis i skal på øerne skal i vælge enten af tage til Brac (byen Bol) eller til Hvar på øen Hvar, begge steder vil helt sikkert være noget for 3 unge fyre. Hvad i også kunne overveje er Makarska Riviera syd for Split, det tror jeg også passer meget godt til jer.

  Mvh

  Morten

 • Jonas siger:

  Hvordan kan det være at prisen er opgjort i Euro?
  Bruger de ikke deres egen valuta i Kroatien? Kuna.

 • Morten Smalby siger:

  Hej Jonas,

  jo de bruger Kuna hernede, men da jeg har min side på 7 sprog og alle 6 andre lande er euro lande, var det lidt nemmere for mig på denne måde 🙂

 • Charlotte siger:

  Hej,

  Vi er en familie på to voksne og tre drenge (8-11) der efter en fantastik tur til Rovinje i 2011, ønsker at tage til Split og omegn. Vi har vidt forskellige ønsker til ferien, så vi ønsker både at opleve natur, historiske ting og badning. For at dække det, vil vil gerne køre rundt og bo på 3-4 forskellige steder. Har du en rute du vil anbefale, hvor vi forestiller at starte i Split? Vi ankommer i fly, og vil derfor leje en bil – kan du anbefale et udlejningsbureau? Mvh. Charlotte

 • Morten Smalby siger:

  Hej Charlotte,

  nu nævner du ikke hvorlang tid i er her nede, men hvis det er muligt bør i prøve at se om i kan komme til følgende steder.

  1. Split hvor i også skal afse en dag til at besøge Trogir (Historiske ting og Badning)
  2. Tag et par dage til Hvar (Natur, histroiske ting og badning)
  3. Forsæt fra Hvar til Dubrovnik med færge eller Katamaran via Korcula, bliv i Dubrovnik et par dage (Historiske ting og badning)
  4. Tag kystvejen tilbage til Split, stop i brela hvor i skal blive nogle dage (Natur og super badning)

  Hvis i følger denne rute behøver i ikke at leje bilen før i kommer til dubrovnik, i kan tage lufthavnsbussen til Split, hvis i vil se øen hvar, kan i leje en bil for en enkelt dag. Når i kommer til Dubrovnik kan i leje en bil til at se området og til turen mod Split, i kan leje bil her. Ferieboliger i de nævnte byer kan i finde her og hoteller her

  Mvh

  Morten

 • Anne siger:

  Hejsa

  Vi er en familie på 4 som overvejer Kroatien i år i 1 uge. Hvilke byer anbefaler du at vi holder os til, når vi har børn med på 4 og 7? Vi flyver helst.

  På forhånd tak.

 • Morten Smalby siger:

  Hej Anne,

  Der er en lufhavn in Pula, så prøv at kigge paa byer som Pula eller Medulin, i sidste nævnte er der en fin sandstrand. Alternativt kan i overveje Zadar, bydelene Borik og Diklo er også fine til børnefamilier efter min mening.

  Mvh, Morten

 • Tina siger:

  Hej

  vi har lige bestil lejlighed i Zadar i påsken. Der stod at prisen ikke includer City tax Croatia. Ved du hvor man kan købe den?

  På forhånd tak /Mvh Tina

 • Morten Smalby siger:

  Hej Tina,

  City tax er et beløb paa 5-7 kr om dagen, normalt (Stort set altid) opkræver jeres udlejer beløbet og giver det videre til turistrådet. Hvis ikke dette er tilfældet skal i selv på turistrådet, men som sagt den normalle procedure er at udlejere tager sig af dette.

  Mvh,

  Morten

 • Erik siger:

  Hej Morten
  Er der mulighed for fiskeri fra båd i pula ,ligesom i Danmark fra kutter eller motorbåd ??
  Hilsen Erik

 • Morten Smalby siger:

  Hej Erik,

  jeg er ikke sikker på om det er muligt fra Pula, mit gæt vil være ja, hvis ikke er der helt sikkert en mulighed fra Medulin (10 km fra Pula) sprøg på det lokale turistkontor når du er der.

  Mvh, Morten

 • Marianne siger:

  Hej Morten.
  Vi er 4 voksne, der plejer at tage på vandreferie, og i år er det en uge med udgang fra zadar.
  Vi lejer bil i lufthavnen.
  Og vi har kikket på naturparkerne, men hvis du har vandrebriller på, har du så nogle forslag – måske langs kyst eller med smuk udsigt ( der er nok smukt overalt).
  Vore ferie er sidste uge i april.
  Tak for fine svar på siden.
  Marianne

 • Morten Smalby siger:

  Hej Marianne,

  jeg vil umiddelbart tro at National parkerne Paklenica og Velebit kunne være interessante, derud over kan i måske kigge lidt på vransko jezero ved Pakostane.

  En anden mulighed er at i tager ud på øerne ved Zadar, f.eks Ugljan eller Pasman, jeg er ikke sikker på nøjagtig hvad vandre muligheder i har der, men der må helt sikkert være nogle.

  Langs kysten ved Zadar er jeg ikke sikker på.

  Mvh

  Morten

 • Nina Kjær siger:

  Hej Morten!

  Jeg skal en tur til Kroatien til sommer med et par veninder, og det har været rigtig fedt at finde hjemmesiden her med alskens god info.

  Kan du hjælpe mig med at anbefale nogle steder eller byer langs Kroatiens kyst, som endnu ikke er blevet helt store turistdestinationer, og som derfor er mere uforstyrrede og måske lidt billigere at besøge end de større byer?

  Mvh Nina

 • Morten Smalby siger:

  Hej Nina,

  Tak for de rosende ord.

  Det er jo noget at en opgave du stiller mig overfor 🙂 i højsænnonen er der som regel mange mennesker over alt, men jeg vil umiddelbart tror at følgende steder kunne bruges. Pakostane, Primosten, omis eller Vodice, prøv at kigge lidt nærmere på dem er all 3 mindre byer, hvor prisneveaut er noget lavere end i de store touristdestinationer.

  Skriv til mig igen hvis du har brug for flere forslag.

  Mvh, Morten

 • Rikke siger:

  Hej Morten. Det var da en fantastisk side du har her da det ikke lige er Kroatien der er mest info at finde om..
  Min mor og jeg overvejer at flyve til Zadar i juni, i 14 dage..
  Vi er mest til daseferie (god mad og strand du ved :-)) Da vi flyver til lufthavnen i zadar vil vi jo gerne bo i “rimelig” afstand derfra, da jeg går udfra vi skal videre med en taxa.. eller er der busser fra lufthavnen til diverse feriedestinationer?
  Nogle steder du vil anbefale os at bo.. I Zadar eller en nærliggende by?? Vi behøver ikke det vilde byliv men må da godt være lidt i nærheden.. Håber du kan hjælpe.. 🙂 er midt juni et fint tidspunkt vejrmæssigt? 1000 tak for hjælpen..

  Mvh Rikke.

 • Morten Smalby siger:

  Hej Rikke,

  Jeg vil forslå jer følgende, prøv at kigge på bydelen Borik i Zadar, here har i flere hoteller som ligger direkte ved Stranden, i området er der også en del private ferielejligheder.

  Fra Lufthavnen er der bus til busstation in Zadar, herfra kører bybus linie nummer 8 til Borik. Hvis i vælger at bo i anden by, skal i stadigvæk tage lufthavnsbussen til busstation og derfra fortsætte.

  Fra Borik har i 3 km skøn gåtur (langs vandet) indtil den gamle bydel i Zadar, (i kan naturligvis også tage bybus nummer 8 eller taxi Lulic) 🙂

  Vejret? i juni burde det være absolut super.

  Mvh, Morten

 • Rikke siger:

  Hej Morten,

  1000 tak for hurtigt svar.. Det lyder rigtig godt.. Er der nogle hoteller/ferielejligheder du kan anbefale til en overkommelig pris.. Eller evt. nogle sider hvorpå jeg kan søge på hotellerne i Borik? Fedt at du kan hjælpe her… Tak 🙂
  Er der også lidt by i Borik? og hvordan er stranden der?

  Hilsen Rikke

 • Morten Smalby siger:

  Hej Rikke,

  Du kan finde ferieboliger gennem os her og hoteller i Zadar området her. Jeg har desværre ikke selv boet i Borik så jeg kan ikke specifikt anbefale noget, men i Juni plejer priser at være overkommelige.

  I Borik er der en prommenade med flere restuaranter, og der er flere butikker i området, hvis du rigtig skal shoppe, skal du ind til indkøbcentret i centrum. Stranden kan du se her i mit forløbige strand galleri Kroatien der står “Zadar Borik” på billedet. (Hvis du klikker på info knappen ved siden af billedet, åbner der sig et lille kort, derpå kan du se nøjagtig hvor jeg har taget billedet 🙂 Smart ikke!

  Mvh, Morten

 • Charlotte Hvidtfeldt siger:

  Hej Morten:-)
  Vi skal bo 12km ude for Zadar… Vi så sidste år, at der ligger mange færger ved Zadar.Tænker de sejler til små øer, er der noget du kan anbefale vi skal besøge?

  Mvh Charlotte

 • Morten Smalby siger:

  Hej Charlotte, har ikke selv været på de øer i nu, er på listen for i år, håber jeg når det. Efter hvad jeg har hørt skulle både pasman og Ugljan være ganske hyggelige øer, så jeg tror godt du kan vove et besøg.

  Du kan jo lige give mig en tilbagemelding, hvis du når at besøge dem før mig 🙂

  Mvh,

  Morten

 • Karina siger:

  Hej Morten.
  Vi skal på ferie iår ved Sveta Marina (Labin)
  Har lejet en feriebolig privat.

  Skal man betale kurskat?
  Er det udlejeren der skal kræve de penge eller skal vi på turistkontoret hvis man skal betale kurskat?

  Ved du noget om forskellige marked rundt om på Istrien.
  Er ikke kede af at køre efter det. 🙂

  Ser frem til at høre fra dig 🙂

  Vh. Karina

 • Morten Smalby siger:

  Hej Karina,

  Udjeler er forpligt til at tage sig af anmeldelse og betaling af kurskat, nogle gange er det inkludere i prisen, andre gange betaler man ca. 7 kr per person. Hvis ikke Udlejer “låner” jeres pas og anmelder jer som gæster er der noget som ikke er helt i orden. (sort udlejning)

  Der er et rimeligt stort marked i Pula, sørg for at være der relativ tidligt. I byer som Porec, Rovinj er der også marked men noget mindre. jeg kan ikke huske om der er i Labin eller Rabac.

  Mvh,

  Morten

 • Karina siger:

  Hej Morten

  Tak for hurtigt svar.

  Hvilke dage er der disse marked?

  Vh.

 • Morten Smalby siger:

  Hej Karina,

  i højsæsonnen er jeg temmelig sikker på at der er marked alle dage, muligvis ikke søndag.

  Mvh

 • Christiane siger:

  Hej Morten
  fantastisk belejligt at støde på en side som din når man går i ferietanker.
  Vi er et ungt aktivt par, der forsøger at finde ud af om Kroatien kunne være vores sommerferiemål. Har efterhånden læst en masse forskelligt og har svært ved at danne mig et overblik.
  Vi leder efter noget i et billigt og ikke alt for turistet område (hvor man måske kan mærke den lokale stemning), hvor der er mulighed for at opleve en masse kultur og aktiviteter som kajak, atv-kørsel, dykning eller lignende.
  har set dine anbefalinger længere oppe i tråden om Pakostane, Primosten, omis eller Vodice. Kunne de dække det aktive liv også? vi leder ikke efter natteliv men en masse oplevelser og kvantitet med hensyn til maden 🙂
  Venlig hilsen
  Christiane

 • Morten Smalby siger:

  Hej Christiane,

  Hvis du gerne vil have en masse kultur og aktiviteter, kajak, dykning etc er de steder som du nævnte ikke helt så perfekte.

  Umiddelbart vil jeg mene at du vil kunne finde det hele i Trogir, i kunne så bo i Okrug Gornje på Ciovo, hvorfra der er både til Trogir. Det eneste problem er at der er temmelig mange turister id et område.

  Hvis i skal have noget med mindre turister, kan i vælge en af øerne, men der er prisniveaut noget højere. Øen Vis kunne være en mulighed, alternativt øen Solta som vi lige har besøgt (Mere info om den kommer online snart)

  God mad finder i over det hele

  Mvh,

  Morten

 • Boye siger:

  Hej Morten

  Min kaereste og jeg tager til Kroatien i juni-juli i 10 dage. Jeg kan se at du angiver priserne i euro, men Kroatien har ogsaa deres egen valuta. Tager de imod baade euro og kuna, og kan det bedre svare sig at betale i kuna?

  Med venlig hilsen
  Boye

  Ps. Fed hjemmeside du har.

 • Morten Smalby siger:

  Tak Boye!

  jeg angav priser i Euro, så det var nemt a sammenligne med priser fra andre lande, men du har naturligvis ret, den eneste officielle (Lovlige) Valuta / betalingsmiddel er KUNA.

  Mange turist steder tager imod Euro, men som regel får du en dårlig kurs, så du får mest ud af pengene hvis du veksler til Kuna, hvilket du kan gøre hernede i et af de mange vekselbureauer.

  Mvh, Morten

 • Dijana siger:

  Hej Morten

  Jeg læste at mange lander i Zadar :-)..vil anbefale sejltur til Kornati..(man sejler imellem småøerne i parken..der holdes pause på en af ørene med badning)..en dagstur med masser af oplevelser. .pris pr person må være omkring 300 kr ink. middagsmad ..
  Til unge anbefaler Novalja..sun beach 🙂
  Croatia…sted hvor man kommer IGEN og IGEN :-)..
  God ferie!!

 • Marianne siger:

  Hej Morten 🙂
  Super dejlig side du har dig her 🙂
  Vi skal til Kroatien for første gang nogensinde i år. Vi er 3 stk i alderen 32-36 år. Vi skal ligge på camping i Umag.
  Kan du evt anbefale nogle ting der vil være et kig værd ? Det sig være byer, seværdigheder eller en lækker restaurant man simpelthen er nødt til at spise på
  Samtidig med det skulle jeg høre efter om der ligger en golfbane i nærheden ? Og evt et sted hvor man kan leje et par heste til ridning 🙂

  På forhånd tak Marianne

 • Helene siger:

  Hej Morten
  er det sikket nok at veksle til kuna i vekselbureauer, eller er det bedre at gøre det i banken

 • Morten Smalby siger:

  Hej Marianne

  Ummidelbart er der ikke noget specielt som i bør se i Umag udover byen selv, hvis i har bil med bør i naturligvis tage en tur til nogele af de andre hyggelig byer i Istrien. mend hensyn til restauranter kan jeg ikke rigtig give jer aktuelle tips, det er et par dage siden jeg sidst har spist i Umag 🙂

  Den nærmest golfbane “Gold club Adriatic” ligger i Savudrija ca 10 fra Umag, klubben er opført i forbindelse med et 5 stjernet hotel, jeg har ikke selv spillet der men har set banen fra klubhuset og den så vældig fin ud. Så vidt jeg husker der er et sted relativt tæt på Camping Umag hvor de skilter med at man kan ride på hest, men er ikke 100% sikker om jeg forveksler det med Porec, så spørg når i ankommer de ved de helt sikkert i receptionen.

  God ferie, mvh Morten

 • Morten Smalby siger:

  Hej Helene, jeg har aldrig selv haft problemer i vekselbureauerne, og har heller ikke hørt fra andre at der skulle være problember, så jeg mener roligt du kan benytte dig af de lokale bureaur

  Mvh, Morten

 • Mia Sigersted siger:

  Hej Morten,
  Skønt med ekspertise på området 😉
  Kan se du har svaret Boye den 26. maj, at det bedst kan svare sig at betale med Kuna i Kroatien. Gælder dette også nu her efter den 1. Juli, hvor Kroatien blev medlem af EU ? -Kuna’en skal vel udfases på et tidspunkt så.. ?
  På forhånd mange tak for hjælpen !

 • Morten Smalby siger:

  Hej Mia

  om og i givet fald hvornaar Kroatien indfoerer Euroen er endnu ikke besluttet, saa der skal stadig betales med de Kuna.

  Mhv,

  Morten

 • Nevila Hila siger:

  hej Morten

  vi skal til Zadar i den sommer.
  Jeg vil spørge dig om det er et dyrt område ( til at spise ud ) og om der er seværdigheder at opleve.

  På forhånd Tak for hjælpen.

 • Morten Smalby siger:

  Hej Nevila,

  du kan læse om de ting vi har oplevet i Zadar her, måske er der noget som kan bruges.

  Priserne er overkommelige i Zadar, ihvertfald billigere end i Danmark

  Mvh, Morten

 • Bo Hansen siger:

  Hej Morten
  Vi er en familie på fem der skal til Istrien på mandag
  så jeg har lige et par spørgsmål.Vi regener med at prøve
  en campingplads der hedder Bijela uvala kender du den,må vi bruge kulgrill,og kan man bruge Mastercard til at hæve penge med.
  Mvh Bo

 • Morten Smalby siger:

  Hej Bo

  Jeg har ikke selv boet på Bijela Uvala, kun været der på dagsbesøg, men umiddelbart har jeg ikke hørt noget dårligt om pladsen.

  Kulgrill, hvis vejret forsætter som nu er der sikkert forbud mod åben ild.

  Mastercard, ja du kan hæve penge med mastercard i stort alle pengeautomater

  Mvh,

  Morten

 • Mette Hansen siger:

  Vedr bijela uvala, så har vi været der 4 gange, det er en fantastisk god plads, vi har også været der hvor der har været knastørt, og der var ingen forbud mod at grille. Rigtig god tur. Der er hæveautomat på pladsen, men ellers er der både vekselerer på pladsen og masser i byen.

 • Morten Smalby siger:

  Hej Mette

  tak for dit input, jeg var ikke klar over at de ikke er så strenge med hensyn til åben ild i Istrien.

  Mvh, Morten

 • Merete siger:

  Hejsa.
  Vi skal til Zadar 0g er så heldige at have fundet et lille hotel Borik Hill. Jeg har hørt at nogle af strandene i Borik er blevet til betalingsstrande (50,- pr. pers. pr. dag). Ved du hvor man IKKE skal betale for at bruge stranden.

  Super side:-).

  Merete

 • Morten Smalby siger:

  Hi Merete

  det er nyt for mig at de er begyndt at tage 50 kr om dagen? hvis det er hele Borik stranden er det lidt noget møj, så skal i nok køre ud af vejen i retning af Diklo for at finde et sted.

  Mvh,

  Morten

 • Boye Klitgaard siger:

  Hej Merete

  Der er mange strande der er gratis. Jeg er ikke selv stødt på strande som koster(måske dem i den vestlige del af Zadar). Men jeg vil gerne anbefale jer at tage færgen til den første år overfor Zadar. Hvis I går langs den østlige del af bredden, finder I lækkert badevand med trapper ned i vandet langs havnen. Og hvis I går endnu længere kommer i til en lækker strand uden sten.

  Jeg håber at informationen kan bruges. Husk gummisko til strande med sten.

  Mvh,
  Boye

 • Jørgn siger:

  Hej,
  Jeg skal til porce på en uges ferie med 3 store børen (11 16 19)
  Vi skal bo i en feriebolige, så jeg vil hører om du kan anbefale
  Et godt bade sted, måske stranden, spise sted til en rimlig pris,og måske noget man skal se når man er der.
  mvh Jørgen

 • Morten Smalby siger:

  Hi Jørgen,

  Der er en del strande af vælge i mellem ved Porec, hvilken en der er bedst kan jeg desværre ikke sige, du kan læse lidt om strandene her.

  Jeg har desværre ikke noget at besøge Porec i år endnu, så jeg kan ikke give dig en aktuel opdate på spise steder, som regel, studerer jeg internet for anbefalinger og kigger på menuerne (priserne) når jeg går rundt i byen, som regel lykkedes det mig altid tid at finde noget hvor pris og kvalitet stemmer.

  Hvad man skal se, først og fremmest den gamle bydel i Porec, derudover kan jeg anbefale at i besøger Rovinj og eventuelt også Pula og Motovun.

  Mvh

  Morten

 • Connie Toft siger:

  Hej Morten.

  Min familie og jeg skal køre selv til Kroatien næste år, 2014.

  Vi skal til Sibenik området, camping.

  Det er mig der er “rejse-arrangør” denne gang, og det jeg bøvler med lige nu, er det med betalingsvejene dernede:( Vi plejer at køre meget rundt, og jeg kan se at der er stræknings-afgifter? Kan man ikke købe deciderede vignetter der gælder hele landet, eller skal man betale pr. strækning?

  Jeg vil nemlig have det hele arrangeret i god tid, så jeg ikke lige pludselig står der med hovedet i sandet og ikke aner hvad der skal ske.

  Jeg håber det er noget, du kan svare mig på:) Tak for en god side.

  Connie T.

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.