Kategorier

Om os

Hej,

Vi er danske familie som har været bosat i Split Kroatien i 8 år, i begyndelse af 2004 fik vi en ide om at starte et firma hernede, på daværende tidspunkt var vi bosat i Düsseldorf, som blev den sidste station i tyskland, hvor vi havde boet og arbejdet i 9 ½ år.

I begyndelse valgte vi at min og kone og vores piger Caroline og Ida, flyttede til Århus, mens jeg så forsøgte at få etableret firmaet, dette var naturligvis en hård tid for familien da jeg på 14 dages basis måtte pendle mellem Split og Århus, i oktober 2005 besluttede vi os derfor til at flytte vores familie base til Split, hvilket vi absolut ikke har fortrudt.

Bisevo fam smalby

En uge efter vi ankom startede Caroline og Ida i en lokal kroatisk børnehave, hvilket ikke var nemt, næsten hver dag var der gråd når vi skulle tage afsked, så da vi tog hjem på jule ferie 2005 overvejede vi seriøst om Lene og ungerne skulle flytte tilbage til Danmark, det blev ikke nødvendigt for dag vi kom tilbage begyndte børnene så småt at tale Kroatisk og gråden når de skulle afleveres i børnehaven om morgenen blev erstattet af et smil.

2007 var året hvor vores store pige Caroline skulle starte i Skole, vi havde længe snakket om vi skulle have hende tilbage til Danmark, men da var glade for at være her og pædagogerne samtidig sagde god for hendes kroatisk, blev vi enig om at prøve det, og minsandten om det ikke gik uden problemer, i dag går Caroline i 6 klasse og Ida i 3 klasse på en lokal skole, begge er i dejlige klasse hvor der er rigtig godt sammenhold. De første 3 års Skolegang, er i heldagsskoler hvor de har undervisning og leg fra klokken 8 til 16 hver dag.

Som i kan se på vores side oplever vi en hel del, vi elsker at komme ud og opdage nye steder og mennesker, mulighed for at gøre det er et af de største plusser ved at bo hernede.

I er velkommen til at skrive til os på info(at)feriekroatien.dk, men da vi får temmelig mange henvendelser på forskellig sprog, er den hurtigste vej til svar hvis du lægger en kommetar / spørgsmål under en af artiklerne her på vores side her, da vi besvarer disse henvendelser først.

Hvis i kan lide vores side og Kroatien som feriemål, må i meget gerne hjælpe os med at gøre den kendte ved dele den på Facebook, Google plus og andre sociale medier.

Mange hilsener fra Split

Ida, Caroline, Lene og Morten

150 kommentarer til “Om os”

Hej Sys Lund og famile.

Hanne min kone og vores 2 børn Emil og Sofie på 19, var i sommer 2010 på en supergod ferie på øen KRK i selve Krk by. Vi boede ca. 50m fra den gamle bymur med en fantastisk udsigt 30m fra vandet, desværre var der ikke så stort et badeværelse, som i behøver. Selve Krk by er en utrolig god by at komme rundt i for kørestols brugere, da der næsten ingen trin eller trapper er i byen. Man spiser godt og der er også et godt marked for friske råvarer, af enhver art samt en flot havn, hvor der hele tiden er aktivitet.
Vi har været 7 forskellige steder i Kroatien, men Krk by kommer vi uden tvivl tilbage tilbage til igen.

Til Morten og pigerne.
Tak for en rigtig fed hjemmeside, kva dine billeder har jeg med held overtalt Hanne til en tur til Korcula til sommer.

Ulrik Mogensen

Hej Morten

Min kæreste og jeg tager på Interrail til sommer, og vi regner med at flyve til Split og starte derfra.
Ved du hvordan det er at rejse med tog i Kroatien og evt. Bosnien og Serbien?
Vi regner med at være på Balkan i en lille uge og vi skal videre med tog fra Zagreb, har du nogle forslag til nogle friske unge mennesker? F.eks rafting, vandreture og andre aktive ture.

På forhånd tak.

P.S Super side med super info

Hejsa

Masser af god info på siderne 🙂

Vi er en flok unge på 30 år der har tænkt os at afprøve kroatien, dog ligger vores fælles ferie helt henne i uge 36/37, er der varmt nok på dette tidspunkt og hvor vil du anbefale en flok lidt festglade/strandglade unge folk at tage hen?

Mvh.
Jesper Andersen

Hej Per,

I kroatien er der Tog fra Split mod Zagreb, sydpå er der ingen muligheder, hvordan det ser ud i Serbien og Bosnien kan jeg desværre ikke svare på-

Der er jo masser af bjerge hernede, så vandreture kan man komme på masser af steder, Rafting kan man i Omis og ved Zadar (Novigrad). da jeg ikke ved hvor i har planlagt at opholde jer i kroatien er det svært at være mere konkret 🙂

Mvh, Morten

Hej Jesper, der er helt sikkert varmt nok.

Med hensyn til party kan i overveje Novalja på Pag, jeg ved ikke med sikkerhed om Uge 36/37 er for sent, ellers er der Porec i Istrien og naturligvis Split 🙂

Mvh
Morten

hej Morten, fint at støde på jeres informative website!

Vi er 2 voksne og 1 barn (11) der snart besøger Kroatien for første gang – fire dage på Hvar og 3 dage i Split. Under opholdet i Split vil vi gerne besøge Krka Nationalpark på heldagsbesøg (søndag el mandag). Er der turarrangører fra Split som du kan anbefale – eller kræver det en udlejningsbil? I sidstnævnte fald – er der et pålideligt udlejningsfirma du vil anbefale?

På forhånd tak

mvh Torben

Hej Torben, der er en det firmaer som tilbyder ture til Krka, jeg kan ikke specielt anbefale et firma frem for andre, så hvis i vælger den løsning er det nemmest at kigge jer omkring nede i centrum (ved Rivaen).

Hvis jeg skulle til Krka med 2 andre ville jeg vælge at leje bilen, det koster ca. det samme hvis man indregner benzin etc, men fordelen er at man har fleksibiliteten, f.eks kan i tage kyst vejen hjem fra Sibenik (Ved Krka) til Split, utrolig smuk tur.

Der er masser at biludlejnings firmaer i Split, jeg ved desværre ikke hvilken en der er bedst.

Mvh

Morten

Hej Morten

Ved du om det er lovligt at anvende sprit/gasblus og grill på campingpladserne i Kroatien?

Eller om det er almindeligt med køkken faciliteter på campingpladserne?

Vi holder meget af at lave mad selv, men har haft svært ved at finde ud af om det er lovligt osv.

MVH
Thomas Ehler

Hej Morten.

Min søn (5 år.) & jeg tager til Split d. 20 August og en uge frem.
Jeg har valgt en lidt anderledes ferie, da jeg kun har købt flybillet tur/retur. Jeg har hørt at det var billigere bare at tage derned, og så finde overnatning dernede!! Men jeg er blevet lidt nervøs, da jeg prøvede at google nogle hoteller, synes jeg priserne var noget høje!! Er det billigst for os at leje en feriebolig?

Flyet lander i Split kl. ca. 21, er det da muligt at finde transport ind til byen, og også at få overnatning? Vil helst et sted som er lidt børnevenligt.
(Har igen hørt!! At i lufthavnen, står der folk fra forskellige hoteller/ferieboliger, som så også vil køre en derind. Er det sikkert at bruge disse lokale, som evt. står i lufthavnen??)

Vi glæder os meget til en dejlig ferie.

MVH
Janus & Henning Nystrup.

Hej Janus,

Undskyld det sene svar.

Med hensyn til hotel skal I nok være forberedt på at priserne er temmelig høje her I August, italienerne har Faragosta (Industriferie) så der er rift om hotel sengene, hvilket naturligvis afspejles i priserne. Kig evt. på Hotel Dujam eller tjek priserne på hostel hvor det også er muligt at få et dobbeltværelse, ferieboligerne tæt på centrum er også temmelig dyre, men hvis ikke har de stor krav til luksus, kan i muligvis finde noget til omkring 300 kroner.

Jeg er ikke sikker på om lufthavnsbussen (30 kuna/ person) kører saa sent, hvis ikke det er tilfældet kan i tage bussen ude ved vejen (20 kuna/ person), taxi er dyrt. Hvis i kommer med Lufthavnsbussen bliver i sat af ved Rivaen i Split, her står der ”normalt” en del ældre damer og udlejer værelser, jeg ved desværre ikke om de er børnevenlige, men til første nats overnatning kan det sikker godt bruges.

Jeg er ikke bekendt med at der står folk i lufthavnen, som tilbyder værelser, mig bekendt er det ikke tilladt i lufthavnen.

Mvh

Morten

Vedr spørgsmålet fra Janus og Henning Nystrup: Jeg kan stærkt anbefale Apartments Gajeta, som udlejer små ferielejligheder centralt i Split. Bekvemt, rent, billigt og børnevenligt. Find dem via Google.

mvh Torben

Hej.

Vi vil rigtig gerne leje en sejlbåd en uge i august eller september. Ved I om man kan leje af en privat bådejer. Vi er vant til at sejle og har selv sejlbåd. Måske nogen vil bytte en eller 2 uger . Vores ligger ved Århus.

Pia

Hej Pia,

jeg tror ikke det er så nemt at finde en privat bådejer og bytte er sikkert ekstra svært da Kroaterne ikke rejser så meget ihverfald ikke til Danmark.

Hvis du lejer båd i September plejer det at være muligt at finde noget til en fornuftig pris. da hovedsæssonen er overstået, to firmaer som jeg kan anbefale er Ultra Sailing boat charter og Sunlife yacht charter.

Mvh

Morten

Mvh Morten

Hej Morten

Super fin side I har .. Dejligt at høre at I er faldet godt til dernede 🙂

Vi er også en lille familie på 4 -( 2 voksne/ 2 børn i alderen 12 & 7 år ) der har planer om at flytte til Kroatien her i den nærmeste fremtid – Split 🙂

Vores største bekymring er med hensyn til børn og skole systemet dernede især da børnene ikke taler sproget? Glad for at høre at det er gået fint med dine piger, mht. skolen, men er der mulighed for børn at får ekstra støtte til sprog undervisning når man kommer som tilflytter -?

Hvordan ser du ud med hensyn til bolig? Er der nogle områder/ bydele du kunne anbefalde – og hvad ligger prisen ca. på – en bolig ( lejlighed el. hus) på ca. de 100- 120 kvm.

På forhånd tak 🙂

Med venlig hilsen Manuela

Hej Manuela,

det lyder da spændende 🙂

Med hensyn til skolen, er det selvfølgeligt problematisk når børnene ikke taler sproget, fra skolen side er der mig bekendt ikke mulighed for at få ekstra sprog undervisning i starten, så det i bør overveje er at time jeres flytning, sådan at i er her i hele den knap 3 måneder lange sommerferie, i kan så hyre en privat lære som underviser børnene 2-3 timer dagligt hvis de samtidigt bruger resten af dagen på stranden hvor de hører Kroatisk, burde de kunne komme temmelig langt på de 3 måneder. Regn med en pris på omkring 60 kn / timen for undervisningen

Hvis i skal bo is Split, skal i helst bo på den side som vender ud mod øen Brac, her kan i finde lejligheder fra ca. 5.000 kr og opefter. Hvis i skal bo i hus, skal i nogle km uden for byen.

Mvh

Morten

Hej, Morten, Lene, Ida og Caroline 🙂

Super god hjemmeside i har lavet!

Vi er en 5-6 unge (18-25 år) danskere, der overvejer at tage på ferien til Kroatien, og i den forbindelse håber jeg, I kan hjælpe os lidt på vej, eftersom I er eksperter på området.

Vi drømmer om en ferie til et varmt land, hvor man kan spise ude og gå i byen til billige (rimelige) penge, samt bo på et hotel, der ikke ligger langt fra nattelivet (diskoteker og barer) med all inklusiv morgenmad, middagsmad og drinks), hvor der samtidig godt må være en strand i nærheden.

Lyder det som noget, der kan realiseres i Kroatien?

Vi håber, at I vil hjælpe os med at finde den rigtige by og det rigtige hotel :-).

Med venlig hilsen
Janne Djernis Christensen, mf.

Ps. Du må meget gerne skrive til min email også :-).

Hej Morten, fin oplysende side I har.
Vi er en familie på 5 der skal til Kroatien for første gang, vi skal bo i Vodice. Er der noget der omkring vi bare skal se?, og er der noget man bør bestille biletter til inden. Vi vil gerne se Krka og Kornati.

mvh Anette

Hej Janne,

tak for de rosende ord.

Der findes nogle All inclusive Hoteller her i Kroaiten, de fleste er i Istrien, og jeg mener ogsaa der er et par stykker omkring Zadar, her er et eksempel fra Porec http://www.porec.dk/hotel-laguna-park-porec/ som helt sikkert kunne vaere interessant for jer. Proev at soege paa google, saa skulle i gerne kunne finde nogle flere hoteller med all inclusive.

Mvh

Morten

Hej Anette, Krka og Kornati, lyder som en rigtig fin idee, i behoever ikke at bestille biletter.

Andre forslag. – Besoeg Trogir eller Zadar, omkring Sibenik, har i en Ethovillage og et falkoner center begge meget interessant, hvis i skal have en dag med sjov kan i overveje at tage til Solaris i Sibenik hvor der er et “mini vandland” og nogle gode lege pladser.

Mvh

Morten

Hej vi er en familie på fire, to voksne og to piger fem og to år, som overvejer sommerferien i kroatien uge 27 og 28 men jeg ved ikke rigtig hvilket område. Vi vil gerne have nogle udflugtsmuligheder i nærheden med bus og tog, da vi nok vil flyve dertil. Kan i anbefale noget

Hej Morten
Tusind tak for en dejlig informativ side, jeg kan dog ikke finde noget om husdyr.
Jeg regner med at skulle en tur til Kroatien om et par uger, og regner med at køre rundt en måneds tid, og så er spørgsmålet, om jeg kan have min lille hund med, uden problemer?
Mvh Preben

Hej Stina, hvor flyver i til?

hvis ikke i har bestemt jer skal i overveje Split, here er der gode bus, og faerge forbindelser til masser af udflugtsmaal.

Mvh

Morten

Hej Preben,

jeg kan ikke lige huske detaljerne, men det er noget med at du have en vaccine som er højst 6 måneder gammel og nogle papirer fra dyrlægen. jeg ser om jeg kan finde de gældenene regler og så poster jeg dem her på siden.

Mvh, Morten

Hej Morten – vi (2 voksne og 3 børn på 15, 13 og 7 år) skal 23/7 bo 14 dage i mobilhome i Borik, Zadar for første gang i Kroatien, Hvad skal vi opleve syntes du ? Flyver fra Billund til Zadar og regner med bus til Borik ? Elsker strand og natur samt oplevelser. Nationalparker ? Skal vi have badesko med og er der mange myg i Borik ved stranden ? Hvor skal man spise både godt og med fisk ? Bus eller lejet
bil til Plitvice og kan man overnatte der så vi har 2 dage i parken og hvad skal vi se og hvilken indgang først ? Fortæl os en masse og vi vil suge til os og være forberedte på en skøn ferie ? Mvh. Brian

Hej Brian,

i kan sagtens tage busen til Borik, det i skal goere er først at tage lufthavnsbussen til byer, herfra skal i tage bybus nummer 8 til Borik. alternativ kan i tage en taxi, firmaet taxi Lulic har nogle goder priser, i kan prøve at tjekke prisen her, hvor i også kan bestille taxien.

Den mest populære strand i Zadar finder i Borik, så den har i lige ved døren 🙂

Badesko har i ikke nødvendigvis behov for, hvis ja kan i købe dem relativ billigt mange steder i Zadar. Myg – ingen anelse, i Split har det ikke været slemt i år.

Spise, prøv jer frem, der er masser af steder.

Plitvice kan i klare med bus fra Zadar som end dagstur, men området omkring Plitvice er super skønt så en tur med en overnating kan absolut anbefales. Begge indgange er åbne her om sommeren, vis i har 2 dage ved parken vil jeg tage den øvre del af parken (indgang 2) den første dag, også tage indgang 1 tidligt om morgenen den anden dag (Det store run af turister ankommer ved 10-11 tiden).

Mvh, Morten

Hejsa Morten og familie

Dejlig hjemmeside I har her. Altid dejligt med lidt insider viden.

Vi er et par (NZ og DK) som kommer til Krotatien sidst i August. Vi har booket Studio Accomodation i henholdsvis Split og Dubrovnik.

Vi har 4 overnatninger i Split inden vi tager til Dubrovnik. Har vaeret ved at planlaegge vores dage og udover selve Split tror jeg vi tager en tur til Trogir, og saa vil vi gerne paa en af oerne paa en dagstur. Kan se fordele ved alle 3 oer (Vis, Hvar og Brac), men hvis jeg kun skal vaelge 1 hvilken skal det saa vaere?

Har du nogle forslag til hvad vi skal se i Dubrovnik, og er der nogle af oerne dernede vi bare ikke maa misse?

Vi kommer med fly til Split. Vi overvejer lidt om vi skal leje bil et par dage. Hvad er din erfaring med billeje frem for offentlig transport midler?

Haaber du kan hjaelpe os lidt.

Med venlig hilsen

Dan og Karina

Hovsa glemte lige at sige.

Har kigget paa din strand guide og kan se at der er mange muligheder.

Hvis vi gerne vil snorkle en lille smule, hvilket omraade vil du saa anbefale?

Paa forhaand tak

Karina

Hej Morten.

Min kone og jeg har påtænkt os en tur til Kroatien, og i den forbindelse startede jeg på at Google lidt, og der kan man jo ikke undgå at støde ind i Morten Smalby. Navnet klingede straks i mine ører og smilet på billedet syntes jeg også at kende fra en god ven i Thisted (1992).
Det er jo godt nok nogle dage siden, men regner da med at huske rigtigt.
Mvh
1117 Michael Kiil “Fisker” fra Skagen

Hej Karina og Dan

Tak for de rosende ord!

Trogir er helt sikkert noget man bør se, hvis i kan lide at sejle, kan i tage Bura linja derud og bussen hjem eller omvendt.

Med hensyn til en ø tur er Brac den ø som er nemmeste at komme til, Hvar er også muligt hvis man tager med Krilojet, jeg vil nok vælge Hvar.

Dubrovnik, den gamle by og muren er selvfølgelig highlighted, i kan også overveje en tur til toppen af bjerget med svævebanen.

Til de steder som er nævnt oven for kan i sagtens komme til med offentlige transport midler.

Mvh, Morten

Hej Fisker

Det er sku længe siden, da jeg så den besked i går kunne jeg ikke lade være med at tænke tilbage på tiden i Thisted, det var sku en fed tid.

Jeg har mailet lidt med Ziwes for et par år siden, eller har jeg ikke rigtig haft kontakt med nogen af guttterne, men det sker ikke sjældent at jeg er i en sitation hvor jeg tænker på “Farmer” og hans ko nummer 581???? 🙂

Håber alt er vel hos dig, hvis i kommer til Split området skal vi da have et par fadøl nede ved vandet

Mvh, Smaller

Hej Morten og co
En super hjemmeside kan du anbefale nogen campingplads ned i jeres område gerne tæt på vandet og gerne med pool 🙂
På forhånd tak
Jørgen og Dorthe

Hej Jørgen og Dorthe

Jeg kan ikke umiddelbart komme i tanke om om en plads her i området som har pool. Men disse pladser her ligger alle lige ved vandet. 1. Camping Galeb i Omis, 2. Camping Rogaz på øen Ciovo og lidt længere mod nord 3. Camping Adriatic ved Primosten, derud over er der naturligvis camping Split.

Mvh

Morten

Hej Morten

Vi er en familie på to voksne og to børn på 12 og 14 år som har besluttet os for at holde ferie i Kroatien i år. Vi er derfor igang med at undersøge mulighederne og stødte i den forbindelse på jeres rigtig gode hjemmeside :-)Vores børn elsker vand og de kigger efter steder med vandland. Findes der campingpladser eller lignede, hvor der er vandland? Jeg er stødt på Camping Solaris, men den ligger jo lidt langt nede og hvis vi kunne spare de ekstra kilometer ville det være fint.

Mvh Charlotte

Hejsa.
Vi er 2 familier der har camperet på camping Zaton i flere år, og har snakket om at prøve om vi kan finde en anden campingplads hvor der også er dejlig sandstrand og evt. pool til børnene (8, 10 og 12 år). Vi forestiller os stadig at det kunne være et sted imellem Pag og ned til Split.

Hej Charlotte,

jeg har tænkt lidt over det, og jeg kan ikke komme i tanke om andre steder end Solaris hvor der er et rigtigt vandland.

Mvh, Morten

Hej Lene,

De eneste muligheder jeg kan komme i tanke om er:

Camping Oaza Mira i Drage ved Priomosten, jeg mener ikke der er sandstrand men der er ihvertfald en pool.

Den anden er Autokamp Josip og Diana ved Biograd na Moru, her er der så vidt jeg husker lidt sandstrand

Begge campingpladser ikke ikke super store så aktivitets niveaut og mulighederne er naturligvis knap så gode som på Zaton

Mvh, Morten

Hej Morten,

Jeg overvejer at slæbe min gamle far med til Kroatien i starten af juni. Så jeg har lige et par spørgsmål :O)

1. Er det nemt at leje bil dernede og finde rundt? Og er det sikkert?

2. Jeg har været inde på Apollos hjemmeside, men aner jo ikke så meget om Kroatien, til at vide hvor der er bedst at være. Vi ønsker en fantastisk strand, hyggelige restauranter, mange seværdigheder(heriblandt vandfaldende i Krk)Hvor er det så bedst at befinde sig? Vi har det egentligt bedst med at være et sted hvor der ikke er for mange turister. Ved godt det er mange krav. Vi har ikke tænkt os at ligge på stranden, men vil bare gerne have mulighed for en dukkert indimellem.

3. Da vi var i Thailand bookede jeg selv flybilletter og fandt hotellet selv. Hvad er bedst at gøre i Kroatien?

Håber du har tid til at hjælpe.

Med venlig hilsen

Tina

Hej Tina,

1. Ja det er nemt at leje bil også sikkert
2. Hvis seværdighederne er 1 prioritet, skal i vælge Split, Trogir, Porec, Rovinj eller Zadar. desværre passer det så ikke med dit ønske om få turister :-). Hvis færre turister er 1 Prioritet kan i overveje f.eks Primosten, eller Vodice, men der må i så give køb på seværdigheder lige ved hånden. Gode strande og hyggelige restuaranter har de stor set alle.
3. Om det ene eller andet er bedst kan jeg ikke svare 100% på, men da du rejser i starten af Juni, vil jeg umiddelbart mene at du kan få en “bedre pakke” ved selv at sammen sætte den. Du har f.eks. meget billge fly fra Billund til Zadar.

Mvh,

Morten

Hej Morten.

En super side og fantastisk historie.

Jeg vil ønske at vi havde samme mod som jer. Vi har en dejlig lille lejlighed i Trogir og drømmer om at flytte til Kroatien. Men det er svært at droppe de sikre jobs og starte “fra bunden” igen.
Så vil bare skrive: at vi beundrer jer for jeres mod og håber at I forbliver lykkelige i Kroatien.

Mange hilsner
Maja

Hej Maja,

mange tak for de rosende ord.

Man skal nok have det lidt i “blodet” hvis man sådan skal forlade danmark og tage på eventyr ude i verdenen. Der er mange udfordring specielt med hensyn til job, men med lidt held og gå på mod kan det godt lade sig gøre.

Mvh, Morten

Hej.

Vi er 3 familier ( 6 voksne og 7 unge i alderen 14-21 ) som tænker på at besøge Hvar i en uges tid til sommer
(fra 12. juli til 19. juli).

Ved du hvor vi kan søge mobilhome, lejligheder osv.

Mvh, Stig

Hej Morten

Min mand, datter (5 år) og jeg planlægger årtes sommerferie i Kroatien. Vi har bestilt flybilletter til/fra Split så vi har 2 uger i Juli. I den anden uge har vi lejet en sejlbåd. Den første uge vil vi gerne campere med vores lille fjeldtelt. Vi er udprægede friluftsmennesker og har ikke lyst til at bo på store campingpladser med aktiviteter og store poolområder.

Kender du til små, hyggelige, naturskønne campingpladser i/omkring Split (gerne ude på en af øerne), som vi enten kan tage offentligt transport til eller vandre til (maks 5 km fra offentlig transport – datterens ben skal også kunne klare det). Det må gerne være primitiv og simpelt.

Med venlig hilsen
Mette

Hej Mette,

jeg kan huske at jeg er kørt forbi nogle relativ simple campingpladser både på Øen Hvar og på Øen Brac, men hvad de hedder ved jeg desværre ikke, lang kysten syd for Split er der f.eks camping Sirena i Lokva Rogoznica som er en ganske hyggelig lille plads.

Mvh, Morten

Hi Morten!

Next month we visit Croatia again (my 7th). This time we will stay near Dugi Rat and Omis. We have rented a car to drive around and see a lot.

Q’s: Is Tunel Sveti Ilja near Promajna still under construction?
Will it be a Payroad?

Thank you for all your informations in here.

Best regards from
Søren Meyer

Hi Søren

det lyder ikke dårligt med et besøg i Dugi Rat / Omis.

Sveti Ilja tunnelen er åben, så vidt jeg ved koster det omkring 20 kroner at køre igennem den.

Mvh, Morten

Hej Morten.

Findes det Quick stop som man kender i DK for autocamper i Kroatien.
Hvilke i så fald, eller hvor?

Har du et tip til autocamper ferie i Kroatien.

Må man overnatte udenfor campingpladser eller på parkeringspladser i en autocamper?

Ser frem til at høre fra dig.

Hav en god sommer.

Venlig hilsen Grethe.

Hej Grethe

Jeg er desværre ikke bekendt med om der findes Quick stop hernede, jeg har ihverfald aldrig hørt om det.

Overnatning med Autocampere eller camping generelt uden for campingpladser er ikke tilladt, der er flere som gør det, men der er kontroller om sommer, så man kan risikere en bøde på op til 3.000 hvis man bliver taget på fersk gerning.

Jeg har ikke umiddelbart nogle tips til autocamper ferie hernede, men der er masser af autocampere på vegne, så infrastrukturen er helt sikkert på plads.

Mvh, Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.