Om os

Hej,

Vi er danske familie som har været bosat i Split Kroatien i 8 år, i begyndelse af 2004 fik vi en ide om at starte et firma hernede, på daværende tidspunkt var vi bosat i Düsseldorf, som blev den sidste station i tyskland, hvor vi havde boet og arbejdet i 9 ½ år.

I begyndelse valgte vi at min og kone og vores piger Caroline og Ida, flyttede til Århus, mens jeg så forsøgte at få etableret firmaet, dette var naturligvis en hård tid for familien da jeg på 14 dages basis måtte pendle mellem Split og Århus, i oktober 2005 besluttede vi os derfor til at flytte vores familie base til Split, hvilket vi absolut ikke har fortrudt.

Bisevo fam smalby

En uge efter vi ankom startede Caroline og Ida i en lokal kroatisk børnehave, hvilket ikke var nemt, næsten hver dag var der gråd når vi skulle tage afsked, så da vi tog hjem på jule ferie 2005 overvejede vi seriøst om Lene og ungerne skulle flytte tilbage til Danmark, det blev ikke nødvendigt for dag vi kom tilbage begyndte børnene så småt at tale Kroatisk og gråden når de skulle afleveres i børnehaven om morgenen blev erstattet af et smil.

2007 var året hvor vores store pige Caroline skulle starte i Skole, vi havde længe snakket om vi skulle have hende tilbage til Danmark, men da var glade for at være her og pædagogerne samtidig sagde god for hendes kroatisk, blev vi enig om at prøve det, og minsandten om det ikke gik uden problemer, i dag går Caroline i 6 klasse og Ida i 3 klasse på en lokal skole, begge er i dejlige klasse hvor der er rigtig godt sammenhold. De første 3 års Skolegang, er i heldagsskoler hvor de har undervisning og leg fra klokken 8 til 16 hver dag.

Som i kan se på vores side oplever vi en hel del, vi elsker at komme ud og opdage nye steder og mennesker, mulighed for at gøre det er et af de største plusser ved at bo hernede.

I er velkommen til at skrive til os på info(at)feriekroatien.dk, men da vi får temmelig mange henvendelser på forskellig sprog, er den hurtigste vej til svar hvis du lægger en kommetar / spørgsmål under en af artiklerne her på vores side her, da vi besvarer disse henvendelser først.

Hvis i kan lide vores side og Kroatien som feriemål, må i meget gerne hjælpe os med at gøre den kendte ved dele den på Facebook, Google plus og andre sociale medier.

Mange hilsener fra Split

Ida, Caroline, Lene og Morten

150 Comments

 1. Fantastisk hjemmeside med mange fortrinlige oplysninger, som selv rutinerede kroatiensfarere kan bruge. Til denne kategori vil jeg være så ubeskeden at hævde, at min familie og jeg selv hører. Forhåbentligt skal vi derned for 9. gang her først på sommeren. Jeg har med stor interesse læst jeres beretninger om Plitvice-søerne og Split, idet vi forventer, at turen fortrinsvis vil gå dertil.

  Jeg har ingen hjemmeside, som jeg kan linke til, men det vil ikke skorte på anbefalinger på anden vis.

  Venlig hilsen
  Søren Henriksen

 2. Hej Søren, mange tak for de rosende ord, det glæder os naturligvis at høre, at vores side godt kan bruges selv af erfarende Kroatien rejsende. Vi går nu og venter på at vejret bliver lidt bedre hernede(Marts eller april), så vi kan komme af sted på nogle ture.

  Have en god tur hernede, og på forhånd tak for dine anbefalinger

  Mvh

  Morten

 3. Hej Morten vi er en familie på 4 voksne som drager til peljesac- halvøen til sommer (juli mdr.)Vi har rejst en heldel i landet og set en masse og er nu nået til den sydlige del.Vil du hjælpe os med at finde ud af prisen på færge overfarten Rijeka-Dubrovnik eller til Split.

  4 voksne+bil+campingvogn på ca 7m.

  Er der noget vi skal tage højde for så skriv endelig.

  Mange hilsner fra Roskilde

 4. Hej Thorbjørn

  du kan finde priserne for Turen fra Dubrovnik her

  Jeg har prøvet turen fra Split til Dubrovnik hvilket er en rigtig smuk tur, det eneste som ikke var helt på toppen var færge maden, så jeg vil nok sørge for at have proviant med til turen, plus jeg syntes også at priserne er høje på færgen i forhold til hvad man ellers er vandt til her i Kroatien.

  God tur, Mvh Morten

 5. Hej.

  Vil være jer meget taknemmelige, hvis i vil hjælpe os, mht, vores tur til Kroatien, sidst i Juni eller engang i Juli måned, i ca.12 dage.
  Vi er 2 voksne, 3 børn.
  Vi kender intet til Kroatien, men med det vi har læst og kigget på, lyder det som et skønt sted.
  Ang. fly priser..Kan i anbefale et sted, hvor vi kan booke fornuftige biletter ?
  Vi kunne godt tæmke os at leje et sted at være, ej hotel.
  Men hvor i Kroatien, kan i anbefale vi slog os ned for ca. 12 dage ? Vi er meget itvivl og usikkere om hvor der er dejligt at holde ferie.

  På forhånd 1000 tak for hjælpen.

  Venligst
  Luise Dines Petersen
  Kolding.

 6. Hej,
  Spændende site. Kan I anbefale lejlighed/hus e.l. fra 1/7 til 6/7, gerne med pool. Hvad foretrækker I selv – Split eller Trogir?
  Mange hilsner
  Morten

 7. Hej Morten

  Tak for rosen.

  jeg har ikke umiddelbart noget som jeg kan anbefale, der er simpelthen så mange muligheder og i sidste ender er der jo mange ting som spiller ind, som f.eks. pris, beliggenhed etc, tag og kig på nogle af siderne som har en masse ferieboliger.

  Split eller Trogir? Hvis i af sted med børn og gerne vil tilbringe dagen på stranden vil jeg sige Trogir / Ciovo, hvis i gerne vil gerne vil have flere mulighed med hensyn til natteliv, kultur og udflugter vil jeg sige Split.

  Mvh

  Morten

 8. Hej Luise

  Med hensyn til fly afhænger prisen meget af den lufthavn du flyver fra, vi flyver altid selv med Germanwings til og fra Hamburg, men kig eventuelt på den side der hedder travelstart.dk der kan man sammenligne priser fra forskellige afgangstider og til forskellige destinationer.

  Har i tænkt jer at leje bil?

  Split og området hvor vi bor er super dejligt, f.eks i byen Omis som har en syntes vi dejlig sandstrand, alternativt kan jeg absolut også anbefale Istrien (Porec eller Rovinj), som er det mest populære feriested hernede.

  Hvis det var mig der skulle vælge vil jeg kigge på flypriserne, til Pula, Zadar og Split og se hvilke tilbud der findes, priserne på en feriebolig er ikke så forskellig, i Istrien er det måske 20-25% dyrere.

  Håber det kan hjælpe jer lidt på vej

  Mvh

  Morten

 9. Hej

  1. Flot, flot word-press site. Jeg har ikke noget at linke fra endnu – men det kommer … 🙂

  2. Hvad kan du anbefale en erfaren campistfamilie (vi er 2 voksne+2 teenagere) som for første gang skal til Slovenien/Kroatien i vore lille autocamper.
  Hvis nøgleordene er: Så få turister som muligt (!), gerne flot natur/bjerge, gerne vand (det er vist svært at undgå :-), gerne gamle byer, markeder og i den dur. Campingpladsernes standard er ikke vigtig.

  3. Klimaet – hvordan er det – og er der stor forskel på nord og syd?

  På forhånd tak
  Mads

 10. Hej Mads

  Mange tak for de rosende ord (-:

  Med hensyn til Camping turen, vil jeg ud fra dine kriterier anbefale, Midt og syd dalmatien eller f.eks øerne Brac og Hvar, der er selvfølgelig også en del turister her, men ikke i samme udstrækning som f.eks. i Istrien

  Jeg ved ikke om du Kender Joan fra Petersencamping og har læst hendes camping beskrivelser fra Kroatien? Hun var sidste år i Prapratno på øen Peljecac hvilket havde været rigtig godt, du kan læse om det på hendes side http://www.petersencamping.dk/

  I denne del af landet har du efter min mening også den smukkest natur, her er nemlig bjerge som skråner ned mod kysten.

  Det er lidt varmere i denne det af landet, i høj sæsonen kan det bliver 30 – 35 grader (-: men da vandet jo altid er tæt på kan man jo bare tage sig en dukkert.

  Mvh

  Morten

 11. Hej igen.

  Tak for dit gode svar..
  Har fundet biletter, til os fem,med Germanwings..2 voksne og 3 børn.Super..Nu leder vi efter en ferie bolig,eller andet, omkring Trogir,-Split,-Makarska…12 dage. Og hvor har vi brugt mange timer på det. Synes priserne er urimelige høje, i forhold til, hvad vi får for pengene.Max.5500,-for denne periode, kan vi være med til, men synes virkelig det er noget “skrammel” det som vi kan finde.
  Tænkte om det var mere fornuftig at leje noget direkte og igennem de lokale udlejere ? Vil endnu engang være dig taknemmelig hvis du kan henvise os, til lokale udlejere fra d. 20 juni-1.juli 2010 ?
  På forhånd 1000 tak,

  De bedste hilsner
  Luise.

 12. Hej Morten.

  1000 tak for din gode hjælp.
  Vi finder helt sikkert på noget.
  Ha’ det rigtig godt.

  De bedste hilsner
  Luise.

 13. Hej

  Rigtig god hjemmeside 🙂

  Vi skal til Kroatien for femte gang. Og vi elsker det land. Læser med misundelse:-) om jeres nye hjem dernede.
  Jeg har i årene, der er gået søgt mange hjemmesider om salg af små byhuse eller små huse ved vandet. Måske drømmen bliver til virkelighed engang. Jeg tror det 🙂
  Men det vil blive bare og kun blive som et feriehus….

  I år skal vi bo 2 døgn i Slovenien, 3 døgn ved Korana/Plitvika
  og resten af tiden (16 dage ialt) ved Trogir.

  Hilsen hele familien fra Sjælland
  mor, far, 2 store “unger”, svigersøn & vores 7 årige datter

 14. Hej,

  Vi er en familie bestående af to voksne og tre børn i alderen 5 – 10 år. Vi skal til Puli i juli i år for første gang. Vi skal bo i ferielejlighed i Punta Verudela. Nu har jeg snust lidt rundt på jeres hjemmeside og der er mange gode informationer. Det eneste jeg mangler er måske noget omkring valuta. Jeg kan forstå at møntenheden kaldes for Kuna. Jeg synes ikke rigtig at det har været muligt at google mig frem til noget omkring veksling af valuta. Ikke andet end et sted hvor de anbefaldede at man havde euro med hjemmefra og så betalte i euro og fik tilbage i kuna, når man handlede. Er det noget i kan være mig behjælpelige med.
  Og eventuelt om der er nogle gode attraktioner for børn udover amfiteatret i Pula.

  Hilsen Kiss

 15. Hej Bettina, at få et hyggeligt lille byhus er helt sikkert også en af de ting vi drømmer om, men jeg venter til priserne kommer lidt længere ned.

  Kan i have en rigtig god tur herned.

  Mvh, Morten

 16. Hej Kiss,

  Møntfoden er som du nævner Kuna, vores øre hedder Lipa.

  Ifølge Kroatisk lov er det ulovligt for erhvervsdrivende at tage imod betaling i andre valutaer en Kunaen, denne lov bliver naturligvis ignoreret i de flest turist områder, derfor kan det som regel godt lade sige gøre at betale med Euro.

  Hvis du skal veksle hernede kan du ligeså godt medbringe danske kroner, alternativt kan du hæve lokal valuta i en bankautomat, det koster godt nok ca. 30 kr., men da kursen som regel er ganske ok, er det et nemt alternativ.

  De fleste steder hernede kan der betales med Visa, American, Mastercard og dinners etc.

  Mvh

  Morten

 17. Hej

  Flot hjemmeside, med mange nyttige oplysninger.

  Vi vil til Kroatien for 3 gang. Denne gang tager vi først til Dubrovnik og så har vi snakket om Split. Vi har kig på Camping Split som ligger i Stobrec. Kender du det område? Floden Zrnovnica munder jo ud lige her. Har det nogen betydning for vandets renhed og temperatur?

  Med venlih hilsen
  Anette Thomsen

 18. Hej Anette

  Jeg har ikke selv boet på Camping Split i Stobrec, men jeg har besøgt pladsen flere gange, sidste år anlagde de en fin ny strand, så pladsen ser rigtig fin ud.

  Vandets renhed burde der ikke være noget problem med, men jeg er sikker på at det ligesom i Omis hvor Cetina løber ud, er en smule koldere en andre steder langs kysten.

  Hvis i er til golf er der en lille 5 hullers bane lige ved camping pladsen.

  I Stobrec er der en fin promenade, hvor man kan finde de fleste ting man har brug for.

  Mvh

  Morten

 19. Hej Anette
  Vi var på Stobrec for 2 år siden. Vandkvaliteten er ringe sammenlignet med, hvad vi ellers oplever i Kroatien. Vi badede slet ikke, fordi vandet nærmest er brakagtigt. Pladsen er en typisk storbyplads lige ud til en 4-sporet, meget trafikeret vej. de sanitære forhold er okay, men bygningerne var konstant lukkede på skift pga. kloakproblemer. Restauranten var ikke åben – angiveligt fordi man ikke kunne skaffe personale!? Alt i alt ikke en plads jeg kan abefale til en ferie. Som overnatningsplads for besøg i Split kan den bruges, men ellers vil jeg anbefale andre pladser omkring byen. Kan bl.a på det varmeste anbefale denne: http://www.camp-adriatic.hr/
  Den har den smukkeste strand med det klareste vad og god infrastuktur – bl.a helt nye toiletbygninger – meget rene i højsæsonen.
  Mvh Winnie

 20. Hej Winnie, tak for dit input, jeg var ikke klar over at det var saa slemt med vandet, de gange jeg var derude sidste aar saa det ganske fint ud.

  Anette – Camp Galeb i Omis er en anden mulighed

 21. Hej.

  Tak for en god hjemmeside, som bliver studeret meget inden vi til juli skal til Camping Bijela Uvala med vores CV. Sidst jeg var i Kroatien/Jugoslavien var i 1985 så der er helt sikkert sket en masse.
  Jeg elsker at cykle og min familie vil helst bare dase ved poolen. Derfor plejer jeg at have en cykel med på vores ferier men jeg kan ikke se nogen steder hvor “let” det er at cykle i “jeres land”.
  Jeg har både racer og mountain bike og er i tvivl om der er plads til cykler omkring Porec ?

 22. Hej Erik,

  Hvis ikke i har været her siden 1985, vil i sikker have svært ved at genkende Kroatien, der er sket en masse hernede.

  At Cykle i området omkring Porec er meget populært, når jeg er i området møder jeg altid en masse cyklister, de flest på racer. Ved Rovinj har de sågar et kort med cykel ruter, jeg ved ikke om det også er tilfældet for Porec.

  Mvh

  Morten

 23. hej morten..
  Syntes der er mange nyttige ting og se og vide om herinde:)tak for en meget fin og inholdsrig side.
  Vi er nogle unge gutter i starten af 20erne der har en båd på trailer. og havde tænkt os at tage den med til kroatien og bo på en campingplads. Nogle specielt egnede campingpladser til den slags.? Det er første gang vi skal til Kroatien og og er meget spænte.
  Jeg har hørt at mange campingpladser har båd havn hvor man kan køre båden i. samtidig en campingplads hvor der måske var nogle unge folk og hvor der skete lidt.
  Om vi skal bare køre derned uden at bestille camping og se os omkring eller du kender måske campingpladsen for os:)?
  mvh Thomas

 24. Hej Thomas

  I Istrien har en stor del af camping pladserne en lille havn til små både, hvis der samtidig skal ske lidt for nogle unge gutter i starten af 20erne, vil jeg umiddelbar forslå Lanterna camping i Porec.

  Men for at i kan få det bedst mulige svar sender beder jeg lige et par erfarne Kroatien campister om at komme med input.

  Mvh, Morten

 25. Hej Thomas

  Jeg kender ikke Lanterna af andet end omtale, men der kommer mange unge mennesker ved jeg.

  Ellers kan jeg anbefale Camping Zaton lidt udenfor byen Zadar – den er meget besøgt af danskere og unge mennesker. http://www.zaton.hr

  Det kommer helt an på, hvornår I regner med at tage på ferie, om I skal bestille plads. Fra midt i juli er der mange, der holder ferie.

  Ellers har jeg lige en kommentar til det at have båd med til Kroatien – der har lige været et indlæg om det på http://campingguiden.dk/debat/vis/?main=258 – der kan i se, hvad der kræves for at sejle med båd i Kroatien.

  I ønskes en rigtig god tur.

  Venlig hilsen Joan

 26. hej joan. mange tak. det er super cool.det vil vi prøve.:)ja.vi tænker omkring starten af juli at holde ferie.
  ja. der er helt sikkert lige nogle ting vi skal ha styr på. vi har dog bådkortet og sådan.
  hilsner Thomas

 27. fik slet ikke set din besked Morten. mange tak for hintet til joan og din besked-. det er helt top.
  hilser Thomas

 28. Der er også Camping Bi-Village ved Pula. Der er diskotek (det er der også på Zaton og Lanterna) og mulighed for at få båden i vandet. Det er der nu på rigtig mange pladser dernede.
  Mvh Winnie

 29. Hej!

  Skulle man kunna få er mailadress?? jag har några frågor till er som jag helst ikke vill ta här på hemsidan.

  Vänligen
  /sanja

 30. Hej Morten og familie

  Dejligt med en side på dansk om Kroatien.
  Vi skal til Kroatien for første gang. Vi kører selv med campingvogn. Mit spørgsmål er nu om det er nødvendigt at booke campingpladser hjemmefra eller om vi kan forvente der er plads lige midt i højsæsonnen. Vi har et højt ønske om både strand og pool. Vi tænker at starte i området ved Istrien eller måske Dalmatien ?
  Kan vi bare køre ind for et par dage her og der tror du? Det drejer sig om de sidste uger i juli
  Tak for du har sådan en side som denne med en masse nyttig viden.

  Venlig hilsen Malene

 31. Hej Malene,

  Jeg har ikke nok erfaring med Campering i Højsæsonen til at kunne sige om man absolut skal book hjemmefra, så jeg sender lige dit spørgsmål videre til et par erfaren Kroatien Campister.

  Mvh, Morten

 32. Hej Malene

  På Istrien er der mange pladser med pool. De er meget populære. Hvis I har mod på at køre lidt rundt og spørge, tror jeg godt I kan finde ledige pladser, når det kun er for et par dage. Men hvis I har planer om længere ophold, vil det nok være nødvendigt at bestille. Desværre tror jeg, der allerede er ved at være fuldt booket på mange af pladserne.

  I Dalmatien er der ikke så mange pladser med pool. En af pladserne med pool hedder Zaton og ligger ved byen Zadar. Den er også meget populær. Der vil gælde det samme som på Istrien mht. til at bestille plads.

  Hvis det ikke absolut er et krav med pool, er der masser af muligheder. Det vil altid være muligt at finde noget ledigt. På http://www.camping.hr kan du søge på pladser. Du kan også prøve at gå ind på http://www.campingguiden.dk/kroatien/ – der er masser af læsestof om camping i Kroatien. Morten Smalby er, ligesom jeg, også tilknyttet siden. Desuden kan du kigge på min hjemmeside http://www.petersencamping.dk og se de ferier vi har holdt i Kroatien.

  Jeg synes ikke pool er nødvendig. Havet er kanonflot og klart og mange steder er der børnevenlig strand, hvor der kun langsomt bliver dybt.

  Venlig hilsen og god fornøjelse med planlægningen
  Joan

 33. Hej Håber i kan læse dansk.
  Jeg kører for første gang til Dubrovnik i September, og har set på min gps. at jeg skal med en færge for at komme til en campingplads ved Dubrovnik navnet er Camping Solitudo. addr. Vatroslava Lisinskog 17. HR-20000 Dubrovnik. i min campingbog står der ikke noget om nogen bro. Men at det går direkte fra Split.
  Kan i hjælpe mig.
  MVH. Gunnar H.C.

 34. Hej Gunnar,

  Jeg formoder at din GPS sender dig uden om Bosnien, derfor vil den have dig på en færge til halvøen Peljesac. Det skal du bare ignorere, for pladsen ligger lidt syd for Dubrovnik og kan man sagtens komme hen uden at sejle med færge.

  Morten

 35. Hej Morten

  Først tak for denne gode side som har givet os megen inspiration inden vi tog afsted.
  Vi var “kun” en uge i Seget på Hotel Astoria som varmt kan anbefales til andre.
  Vi reste rundt på egen hånd, med bus, og det var spændende selv om man skal være opmærksom på at der let kan blive ventetid ved de forskellige busser – ikke fordi de ikke kører til tiden, men simpelhen fordi de ikke kører så ofte.
  Vi var i Split på jeres internet cafe og søgte noget hjælp med hensyn til tur til Krka, men det var desværre ikke nogen sucess da de var meget lidt hjælpsomme der og slet ikke som vi havde håbet på.
  Vi fandt dog selv ud af efter lidt arbejde at tage bus til Sibernik og derfra til Krka hvor vi havde en fantastisk oplevelse.
  Det var hele turen værd.
  Igen tak for de gode forslag her – og det er sikkert at vi ikke har set Kroatien for sidste gang.
  Fortsat held og lykke til jer dernede.

 36. Hej Kim,

  Det lyder jo som om at i alt i alt har haft en god tur og jer er naturligvis glad for at i fandt inspiration på vores side.

  Busserne hernede er afstemt efter lokalbefolknings behov, så selvfølgelig er der en del ruter som kun har ganske få afgange, på de ”populære” strækninger er der ofte afgang hver halve time.

  I internet cafeen har jeg en hel del sæson arbejder, som skal kunne klare de mest basale computer / router problemer, deres viden med hensyn til udflugter, ture man kan tage fra Split er meget forskellig, men normalt plejer de nu er være flinke til at hjælpe folk, hvis det er noget som de ved noget om, og hvis der er tid til det.

  Mange hilsener fra Split

  Morten

 37. Hej Morten

  Super flot hjemmeside – meget inspirerende.

  Jeg vil høre om du kender et dejligt hus, vi kan leje til sommer? Vi er 11 personer (heraf en baby), der skal af sted de sidste to uger af juli og vi vil gerne bo tæt på Split og meget gerne tæt på (gåafstand) til en af de dejlige sandstrande, som I beskriver i området omkring Split. Så med andre ord: Kender du et hus vi kan leje for to uger i slutningen af juli? Det behøver bestemt ikke at være luksus, men der skal være minimum 4 soveværelser, helst balkon eller terrasse og så skal det ligge i gåafstand til en sandstrand. Derudover vil det være super hvis der er en have til…. Ved ikke om du/I kan hjælpe os med dette. Jeg har tjekket et utal af hjemmesider med udlejningshuse i Kroatien og det er lidt svært at finde et stort hus til en rimlig pris tæt på sandstrand (der er massere der er tæt på klippe/stenstrand) – men måske kan du hjælpe os eller kender nogen der kan.

  På forhånd tak hjælpen.

  Mvh. Louise

 38. Hej Louise,

  tak for de rosende ord.

  At finde et feriehus i det område hvor sandstrandene er, bliver sikkert temmelig svært, jeg kender ikke selv til nogle feriehus som ligger tæt ved stranden, til gengæld er der masser af ferie lejligheder hos private udlejere.

  Der er to muligheder for sandstand, I Split findes der en rigtig find sandstrand, i bydelen Bacvice, desværre er den total fuld med mennesker, og derfor ikke super vel egnet til babyer efter min menig, det andet sted hvor i kan finde en god sand strand (med plads) er i Omis, men så er i altså 25 km fra Split.

  Håber det kan hjælpe jer lidt videre.

  Mvh

  Morten

 39. Hej Morten og familie

  Det er bare en rigtig god side I har fået “banket” ned. Jeg har givet jeres link til dem der er intersseret i at vide noget om Kroatien.
  Vi er en familie på 3 som for 4 gang skal til Kroatien i år.
  Men vi har et lille problem, det er ikke muligt at booke plads på Porto Solo Camping, vi prøvede da vi var der ned i 2010 men det kunne ikke lade sig gøre i år, hvorfor ved vi ikke. Jeg har ringet til det selskab der har med bookningen at gøre, men lige Porto Solo kan man ikke booke på.(alle deres andre pladser kan man) Jeg har også sendt flere mails og svaret er det samme de vil vende tilbage når der åbnes for bookning. Normalt har de åbnet for bookning i starten af november.
  Det jeg vil spørge jer om er, om I har mulighed for at se nogle steder hvad der kan være problemmet. Jeg ved godt det er meget men I er min eneste livline.
  På forhånd mange tak for hjælpen.
  Med venlig hilsen
  Helle Rose Ierst
  Brøndby

 40. Hej Helle

  Tak for de rosende ord om vores side 🙂

  Med hensyn til Porto Solo, er jeg 99 % sikker på at problemet er følgende. Byen Vrsar og selskabet bag Porto Solo (Maistra) har siden efteråret haft voldsomme uoverensstemmelser med hensyn til den leje som selskabet skal betale til byen for pladsen. Så vidt jeg husker truede kommunen sågar med at lukke pladsen. Da der endnu ikke er fundet en løsning kan Maistra af gode grunde heller ikke tage imod bestillinger, men mon ikke de snart finder en løsning på problemet, det er jo en dejlig plads og byen har jo brug for alle gæsterne, så jeg er sikker på at du nok skal få besked inden længe.

  Mvh, Morten

 41. Kære Morten

  1000 tak for dit hurtige svar.
  Vi ser meget frem til at komme til Kroatien igen, om det så bliver på Porto Solo må vi se. Hvis du hører noget må du da meget gerne give os et praj derom.

  Jeg ligger et link ud til jeres hjemmeside på vores hjemmeside.

  Med venlig hilsen

  Helle Rose Ierst

 42. Hej Helle,

  Det var så lidt, håber I finder en god plads hernede, hvis jeg hører noget nyt om Porto Solo I den nærmeste fremtid skal jeg nok sende dig en mail.

  Tak for linket, der er altid dejligt med lidt hjælp.

  Mvh

  Morten

 43. Hej

  Vi vil rigtig rigtig gerne til Kroatien igen, er helt vildt forelsket i landet.
  Vi er 2 voksne og en teenager, som ku’ tænke os at bo på campingplads i et i forvejen opstillet telt 12/7 – 25/7-11, MEN der er ikke mange udbydere af dette medmindre man vil bo på de store campingpladser og det er vi ikke interesseret i. Vi er også bedøvende ligeglade med pool, det er vigtigere at vi kan bade i havvand 🙂
  Kender du nogle campingpladser med opstillede telte, det er ligegyldigt om det bliver på Istrien eller Dalmatien……

  Vh Anja

 44. Hej Anja,

  det er jo dejligt at høre at i er begejstrede for Kroatien, det er vi også 🙂

  men hensyn til leje at telt er der så vidt jeg ved ikke mange muligheder, jeg mener dog at kunne huske at der en plads i nærheden af Zadar, som hedder Planik eller Kamp Planik, som har telte til udlejning.

  Mvh

  Morten

 45. Hej Morten

  Tusinde tak for info. Vi er blevet enige om, at vi tager ejet telt med og så glæder vi os bare til, at det blir’ juli måned så vi kan komme afsted og ud og udforske steder vi endnu ikke har været- kan slet ikke vente .-)
  I maj måned sidste år var vi 1 uge i Dubrovnik hvor vi boede på Hotel Lapad – hold da op en oplevelse 🙂 Magen til gæstfrihed og høj kvalitet af alt, skal man lede længe efter, men nu har vi fundet det 🙂 Vi lejede en bil og kørte rundt i området Dubrovnik-Split samt et smut til Montenegro og så selvfølgelig et besøg på nogle af øerne – ubeskriveligt!!!!!
  Jeg forstår godt at du og din familie har valgt at bosætte Jer i Kroatien.
  Ha’ det fantastisk 🙂

 46. Hej

  Nej hvor blev jeg glad for at falde over jeres hjemmeside!

  Måske kan I hjælp mig lidt… Jeg var i Kroatien som barn på Krk og husker tydeligt den smukke natur der var i Kroatien på trods af at jeg ikke var særlig gammel. Nu vil jeg gerne besøge Kroatien med min familie. Vi har dog den udfordring at min mand sidder i kørestol (pga. en brækket ryg for 3 år siden). Vi er i 30’erne og i god form så på trods af kørestolen kan vi komme vidt omkring og vi behøver ikke bo på et desideret handicaphotel. Men det er lidt besværligt at booke overnatning, da vi har nogle krav til bredde på døråbninger (70 cm) og badeværelset skal have en fri vendediameter (fri gulvplads u/dør) på 1 m. Vi har to små børn på 4 & 6 og vi er vilde med vand, strand og pool og vil gerne kombinere det med den smukke natur i Kratiens naturparker.

  Har du nogle anbefalinger til en familie som os?

  Jeg vil sætte stor pris på din hjælp!

  Mange hilsner fra
  Sys Lund & familie fra Helsingør

 47. Hej Sys,

  Jeg vil meget gerne hjælpe, men jeg har desværre ikke viden om dette område, jeg kender naturligvis en del handicap hoteller, men den kan du jo sagtens selv finde på nettet.

  Kan du specificere lidt nærmere hvor i gerne vil hen i Kroatien og hvilken type bolig i leder efter?

  Vil i gerne bo et sted hele ferien og så tage ud til national parkerne på 1 dags ture?

  Hvis du giver mig de info, skal jeg se om jeg kan finde nogle muligheder gennem mine kontakter.

  Mvh

  Morten

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

It is main inner container footer text