img

Afrejse fra Hamburg Lufthavn

/
5624 Views

Hvis man rejser på ferie fra Hamburg lufthavn, skal man jo først og fremmest finde ud af at komme til Hamburg, fly fra Kastrup er en mulighed, men da dette er relativ dyrt, vil bil eller tog sikkert være den foretrukne måde for de fleste. Her kan du læse vores tips ved afrejse fra Hamburg.

Hamburg Lufthavn med Bil:

Når man kommer fra Flensborg af A7 skal man tage afkørselen Schnelsen – Nord (ca. ved Km afmærkning 142), herfra følger man skiltene til lufthavnen som ligger ca 5-6 km fra afkørselen.

I lufthavn skal man finde den rigtige parkerings plads da der er stor forskel på priserne, pt. er P8 og P9 for langtidsparkering, hvor en uges parkering koster i f.eks. P8 koster 42 Euro. Fra P8 og P9 kører der en Shuttle bus til terminalerne.

Check de aktuelle priser for parkering her:

TIP: Spar 70 kr.

Hvis du rejser i mindste en uge, kan du med fordel udfylde formularen for “Holiday Park ticket” og få en rabat på 10 Euro på din parkering. Hvordan fungerer det? Når du har udflyldt formularen, som du finder ved at trykke på dette link – Holiday park ticket får du tilsendt en e-mail som indeholder en barcode, print denne barcode og tag den med til Hamburg, når du efter din ferie skal betale for parkeringen, holder du bare barcoden under scanneren på betalingsautomaten så fratrækker den automatisk 10 Euro fra din Pris. (Nota: kun gældende ved parkering i P8, P9, P1 og P2).

Gratis parkering:

Det er desværren ingen gratis parkering ved hamburg lufthavn, men hvis man er frisk på en gå tur på 1-1.5 km kan man sagtens finde et sted hvor man kan stille bilen, jeg kan anbefale f.eks. Alsterdorferstrasse, vi har selv været bosiddene 7 år i hamburg og en del år netop i dette område og har aldrig haft problemer med parkering der, hvilket naturligvis ikke er en garanti for at der ikke kan ske noget.

Hamburg lufthavn med Tog:

Der er nu flere daglige afgange mellem Fredericia og Hamburg og turen tager ca. 4 timer (0-3 skift afhængig af rejsetidspunktet).

Hvis man er i god tid når man ankommer og vil bruge lidt tid i Hamburg centrum, er der mulighed for at få opbevaret bagagen i opbevaring skabe som findes flere steder på stationen alternativt kan man få det opbevaret hos Deutsche Bahns bagageopbevaring hvor det koster 5 Euro per stk. og afhentning kan ske en til kl. 22.

Fra Banegården kan man køre med Lufthavnsbussen ”Jasper” som afgår løbende hele dagen, pris 5 Euro per person, alternativt kan man tage en taxi som koster ca. 20 Euro.

Hvis man har et tidligt fly og gerne vil overnatte tæt på lufthavnen er der et IBIS Airporthotel som har gratis Shutttle til lufthavnen fra kl. 5 om morgenen. På normal dage er prisen for et dobbeltværelse 59 Euro.

Besøg hotellets hjemmeside her:

Toldfrit:

I Hamburg lufthavn har de som regel nogle ganske fornuftige tilbud i deres dutyfree shops, jeg plejer altid at tjekke den her side dutyfree Hamburg for at se hvad de aktuelt tilbyder, husk at tilbuddene som regel kun er gældene en måned at gangen.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

It is main inner container footer text