Vi anbefaler »

|

Fra det 12 til det 14 århundred var Omis, et farligt sted for skibe at passere, byen var nemlig hjemsted for de frygtede Omis Pirater. Igennem 2 århundred blev skibe og andre sø fartøjer som …

Læs den fulde historie »
Istrien-rejseguide

Seværdigheder, events og historier fra vores ture til Istrien

Guide

Vores guider, til byer, seværdigheder og Nationalparker

Aktiv ferie

Naturoplevelser, sport og mange andre ting som du kan opleve på ferien i Kroatien

Dalmatien

Dalmatien byder på enstående natur og flotte historiske byer

Strande i Kroatien

Hvis du skal på strandferie i Kroatien er der masser af inspiration her.

Hjem » fly

Fly til Kroatien

Indsendt af

Man kan flyve til Kroatien både Kastrup og Billund, de fleste fly er i hovedsæsonen Juli / August, men f.eks. Ryanair har fly fra starten af april til slutning af Oktober fra Billund til Zadar, i 2013 var der nogle rigtige gode tilbud uden for sæsonen.

Som et alternativ til de danske lufthavn, er det muligt at flyve fra Hamburg eller Hannover i tyskland, forbindelses mulighederne herfra har varieret meget de sidste par år.

Lufthavn Kroatien

Lufthavne i Kroatien

I Kroatien er der 7 internationale lufthavne.

Hvis man skal på ferie i Istrien, er det optimale at flyve til lufthavnen i Pula, hvis ikke det kan lade sig gøre forbindelsesmæssigt, er det alternativerne følgende, Krk / Rijeka lufthavnen, Zagreb Lufthavn og Trieste Lufthavn.

Hvis man skal på ferie i Kvarner, (f. eks på Øerne, Krk, Cres, Losinj), skal man flyve til Krk / Rijeka Lufthavnen hvis muligt. Alternativt kan man flyve til Pula eller Zagreb.

Hvis man skal på ferie i Zadar området, er Zadar lufthavn naturligvis den mest oplagte, bedste alternative lufthavne er Split eller Zagreb.

Hvis man skal på ferie i Split området, skal man flyve til Split Lufthavn ved Trogir, alternativt kan man flyve til Zadar eller til Zagreb hvorfra der er indenrigsfly til Split.

Hvis man skal på ferie i Dubrovnik området, skal man selvfølge forsøge at finde fly til Dubrovnik lufthavn, hvis det ikke kan lad sig gøre, er de bedste alternativer, Split og Zagreb.

Indenrigsfly i Kroatien, fra Zagreb lufthavn kan man flyve til Split, Dubrovnik, Zadar og Pula og visa versa.

Tags: ,

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.