Kategorier
fly

Fly til Kroatien

Man kan flyve til Kroatien både Kastrup og Billund, de fleste fly er i hovedsæsonen Juli / August, men f.eks. Ryanair har fly fra starten af april til slutning af Oktober fra Billund til Zadar, i 2013 var der nogle rigtige gode tilbud uden for sæsonen.

Som et alternativ til de danske lufthavn, er det muligt at flyve fra Hamburg eller Hannover i tyskland, forbindelses mulighederne herfra har varieret meget de sidste par år.

Lufthavn Kroatien

Lufthavne i Kroatien

I Kroatien er der 7 internationale lufthavne.

Hvis man skal på ferie i Istrien, er det optimale at flyve til lufthavnen i Pula, hvis ikke det kan lade sig gøre forbindelsesmæssigt, er det alternativerne følgende, Krk / Rijeka lufthavnen, Zagreb Lufthavn og Trieste Lufthavn.

Hvis man skal på ferie i Kvarner, (f. eks på Øerne, Krk, Cres, Losinj), skal man flyve til Krk / Rijeka Lufthavnen hvis muligt. Alternativt kan man flyve til Pula eller Zagreb.

Hvis man skal på ferie i Zadar området, er Zadar lufthavn naturligvis den mest oplagte, bedste alternative lufthavne er Split eller Zagreb.

Hvis man skal på ferie i Split området, skal man flyve til Split Lufthavn ved Trogir, alternativt kan man flyve til Zadar eller til Zagreb hvorfra der er indenrigsfly til Split.

Hvis man skal på ferie i Dubrovnik området, skal man selvfølge forsøge at finde fly til Dubrovnik lufthavn, hvis det ikke kan lad sig gøre, er de bedste alternativer, Split og Zagreb.

Indenrigsfly i Kroatien, fra Zagreb lufthavn kan man flyve til Split, Dubrovnik, Zadar og Pula og visa versa.

Af Morten Smalby

Udvandere bosat i Split, hvor vi nyder livet som selvstændige, tidligere har vi været bosat i tyskland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.